Το Μόναχο βλέπει... μπάσκετ: Δέκατο σερί sold out για την Μπάγερν
i

© 2023 EuroLeague Basketball

Το Μόναχο βλέπει... μπάσκετ: Δέκατο σερί sold out για την Μπάγερν

Γιώργος Γαβριλάκης 13:36 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:59 - 14.08.2024

H Μπάγερν Μονάχου που υποδέχεται την Βαλένθια (28/12, 21:30) για την 17η αγωνιστική της EuroLeague ανακοίνωσε πως για δέκατο σερί εντός έδρας παιχνίδι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

Η Γερμανία, ειδικά μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχει αρχίσει να επενδύει και συναισθηματικά στο άθλημα τον ψηλών. Παραδοσιακά το μπάσκετ βέβαια, δεν αποτελεί την προτίμηση κατοίκων της χώρας, αλλά από το παιχνίδι αυτό έχει προκύψει ένας μεγάλος σούπερ σταρ, ο Ντιρκ Νοβίτζκι, αρκετοί ενεργοί και ανερχόμενοι στο ΝΒΑ (όπως τα αδέλφια Βάγκνερ), αλλά και εντός των συνόρων υπάρχει το project της Μπάγερν Μονάχου, που ειδικά οι Βαυαροί το έχουν... αγκαλιάσει. 

Μάλιστα, η ομάδα την οποία αγωνιστικά διαχειρίζεται το Πάμπλο Λάσο, ανακοίνωσε πως για 10ο διαδοχικό εντός έδρας ματς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν! Άρα, το BMW Park το βράδυ της Πέμπτης (28/12, 21:30) θα είναι κατάμεστο για να υποδεχθεί την Βαλένθια. 

Ο Παπαγιάννης ξέρει από ντέρμπι, όμως τώρα θα ζήσει και αυτό της Κωνσταντινούπολης - «Είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι» (vid)
EUROLEAGUE

12:17 - 28.12.2023

Ο Παπαγιάννης ξέρει από ντέρμπι, όμως τώρα θα ζήσει και αυτό της Κωνσταντινούπολης - «Είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι» (vid)

Η πρώτη «μάχη» της Κωνσταντινούπολης για την τρέχουσα σεζόν, ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και την Φενέρμπαχτσε, αποτελεί και την πρώτη του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος ξέρει από «ντέρμπι αιωνίων», απλώς τώρα θα βάλει στο βιογραφικό του και την μεγάλη κόντρα των δύο ομάδων της Τουρκίας.

Η Μπάγερν μέχρι τη στιγμή που έχασε στην έδρα της από την Μονακό, την προηγούμενη αγωνιστική, είχε τέσσερις διαδοχικές νίκες ως γηπεδούχος. Συνολικά, σε 16 αγώνες έχει ρεκόρ 7-9 και ο στόχος της επιστροφής της στα Play Offs είναι απόλυτα ρεαλιστικός γι' αυτήν. 

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!