Φωτιά στο SAP Garden, έδρα της μπασκετικής Μπάγερν

Φωτιά στο SAP Garden, έδρα της μπασκετικής Μπάγερν

Νίκος Καλαμπάκας 18:10 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 14.08.2024

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης 14/6, όταν ξέσπασε φωτιά στο πάρκινγκ του SAP Garden που αποτελεί την έδρα της μπασκετικής Μπάγερν Μονάχου.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης 14/6 στην έδρα της ομάδας μπάσκετ της Μπάγερν Μονάχου.

Το SAP Garden, η νέα έδρα της Μπάγερν Μονάχου αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής, όταν σε υπόγειο πάρκινγκ του ξέσπασε φωτιά.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής και της υπηρεσίας διάσωσης από τα πρώτα λεπτά που έγινε γνωστή η είδηση. Στο μεταξύ, αγνοούνταν 14 εργάτες.

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η φωτιά ξέσπασε στο υπόγειο πάρκινγκ της SAP Arena. Η ομάδα ανακοίνωσε μέσω Twitter: «Τα μονωτικά υλικά πήραν φωτιά στο υπόγειο του εργοταξίου SAP Garden. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναπτυχθεί βαρύς καπνός σε όλο το εργοτάξιο. Η πυροσβεστική έσβησε τη φωτιά. Ο καπνός βγαίνει έξω από τα υπόγεια. Όλοι οι εργαζόμενοι στις υποδομές του το έχουν εκκενώσει».

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ομάδες που φορούν αναπνευστική προστασία θα εξακολουθούν να ελέγχουν την περιοχή. Περίπου 75 υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης από την πυροσβεστική και την υπηρεσία διάσωσης βρέθηκαν στο σημείο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

H Mπάγερν και ο Λάσο καλούν τον Λεάντρο Μπολμάρο στο Μόναχο
EUROLEAGUE

14:43 - 13.06.2023

H Mπάγερν και ο Λάσο καλούν τον Λεάντρο Μπολμάρο στο Μόναχο

Μετά την ανακοίνωση πρόσληψης του κόουτς Πάμπλο Λάσο η Μπάγερν Μονάχου κινείται ταχύτατα στην απόκτηση του Λεάντρο Μπολμάρο της Τενερίφης, τον οποίο ο Ισπανός τεχνικός έχει θέσει στη διοίκηση ως προτεραιότητα.

Σύμφωνα με ενημέρωση της πυροσβεστικής, χρησιμοποιήθηκαν μεγάλοι ανεμιστήρες προκειμένου να σπάσει ο πυκνός καπνός που είχε σκεπάσει την περιοχή. Ήδη απομακρύνθηκαν οι πρώτες δυνάμεις της πυροσβεστικής που είχαν καταφθάσει στο σημείο, ενώ και κάποιες άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, εγκατέλειψαν το SAP Garden.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το γήπεδο ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει την ερχόμενη Άνοιξη τις πύλες του για το κοινό. Μετά από την πυρκαγιά, δεν έχει γίνει γνωστό αν θα τηρηθεί ο αρχικός χρόνος!