Ο Νέιπιερ οδεύει στην Μπάγερν Μονάχου

Σαμπάζ Νέιπιερ

Ο Νέιπιερ οδεύει στην Μπάγερν Μονάχου

Sportal newsroom 22:34 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:34 - 01.09.2024

Κάτοικος Μονάχου αναμένεται να γίνει ο Σαμπάζ Νέιπιερ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται στο τελικό στάδιο των επαφών για το οριστικό deal.

Έναν παίκτη στην περιφέρεια αναζητούσε η Μπάγερν Μονάχου, προκειμένου να γεμίσει το ράστερ της και να ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν στην Euroleague.Ο... εκλεκτός για την ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ βρέθηκε στο πρόσωπο ενός παίκτη που έχει σημαντική εμπειρία στην Euroleague.

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ έμεινε ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο, στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο, έχοντας πάρει μεταγραφή από τον Ερυθρό Αστέρα. Η νέα σεζόν αναμένεται να τον βρει και πάλι στα κόκκινα. Αυτή τη φορά όμως σε άλλη χώρα και σε άλλη ομάδα της Euroleague.

Η Μπάγερν Μονάχου «έψαξε» την περίπτωσή του και κατάφερε να φτάσει σε προχωρημένο επίπεδο τις επαφές της μαζί του. Μάλιστα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Νέιπιερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βαυαρία, καθώς τα βρήκε σε όλα και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι Βαυαροί πρόσθεσαν στο ρόστερ τους τον Τι Τζέι Πάρκερ, αδερφό του Τόνι, ως άμεσο συνεργάτη του Γκόρντον Χέρμπερτ, ενισχύοντας το προπονητικό σταφ, ενώ με την επικείμενη απόκτηση του Νέιπιερ αναμένεται να δυναμώσουν στη θέση του πλέι μέικερ, κάτι που είχαν ανάγκη για να παρουσιαστούν πλήρεις.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!