Έκανε... ντου στους διαιτητές και αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές ο Καμπάτσο κόντρα στην Μπάγερν

Έκανε... ντου στους διαιτητές και αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές ο Καμπάτσο κόντρα στην Μπάγερν

Χρήστος Τσάλτας 00:00 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 04.10.2024

Πρόωρα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στη SAP Arena για τον Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έξαλλα προς τους διαιτητές, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με τεχνική ποινή.

Η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να επικρατήσει της Ρεάλ Μαδρίτης, στην πρεμιέρα της Euroleague στην SAP Arena. Ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση το οποίο κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα και μάλιστα είχε και μια στιγμή που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.

Με το σκορ στο 92-89 η ομάδα του Τσους Ματέο είχε την τελευταία κατοχή, με 17,2'' για το τέλος. Ο Φακούντο Καμπάτσο επιχείρησε τρίποντο, το οποίο ήταν πολύ άστοχο και στην εξέλιξη της φάσης ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς κέρδισε φάουλ από τον Γκάμπριελ Ντεκ.

Ο Καμπάτσο ωστόσο ήταν έξαλλος με τους διαιτητές και διαμαρτυρήθηκε πάρα πολύ έντονα στους διαιτητές. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτεί όχι μία, αλλά δύο τεχνικές ποινές και να αποβληθεί από το παιχνίδι με διπλή τεχνική ποινή, ενώ παράλληλα είχε συμπληρώσει και τα 5 προσωπικά φάουλ με αυτή την εξέλιξη.

Το παιχνίδι για τον Facu ολοκληρώθηκε λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο για τον ίδιο, με τον Λούτσιτς να κλείνει το παιχνίδι εκτελώντας 5 βολές για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι που η Μπάγερν κατάφερε να... σοκάρει τους περσινούς φιναλίστ της Euroleague.

Δείτε τη στιγμή της αποβολής του Φακούντο Καμπάτσο κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου:

Άλμπα Βερολίνου - Παναθηναϊκός 77-87: Το γνωστό δίδυμο «χτύπησε» ξανά στο Βερολίνο!