Το μόνιμο νέο Glass Floor της Μπάγερν Μονάχου

Το μόνιμο νέο Glass Floor της Μπάγερν Μονάχου

Νίκος Καλαμπάκας 20:40 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:11 - 25.08.2024

Η Μπάγερν Μονάχου έδωσε... teaser από το νέο της glass floor.

Η Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο κοινό της το νέο glass floor που θα τοποθετήσει στο BMW Park και σε ενημέρωσή της, επισημαίνει ότι θα είναι το μεγαλύτερο που θα έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε γήπεδο.

Οι Βαυαροί σε ανάρτησή τους στο twitter τονίζουν ότι το Led Video Glass Floor το οποίο θα κοσμεί την έδρα τους στο εξής, θα είναι το μεγαλύτερο τους είδους του που τοποθετείται σε γήπεδο μόνιμα.

Το glass floor θα έχει διάσταση 580 τετραγωνικά μέτρα και η Μπάγερν θα γίνει η ομάδα που μαζί με τον Παναθηναϊκό θα χρησιμοποιούν glass floor στην Euroleague, από τη σεζόν που ξεκινάει σε 40 ημέρες.

Στην πρεμιέρα της περσινής Bundesliga, η Μπάγερν Μονάχου έπαιξε με την Μιτελντόιτσερ πάνω σε glass floor. Δηλαδή, σε ένα ηλεκτρονικό δάπεδο τελευταίας τεχνολογίας που εδώ και μήνες έχει γίνει της... μόδας και η FIBA το έχει παρουσιάσει σε διάφορες στιγμές και σε event πάσης φύσεως. Από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα «μικρών» εθνικών, μέχρι το Final Four του Basketball Champions League της σεζόν 2023-24, όπου έγινε στην Stark Arena του Βελιγραδίου, με την συμμετοχή του Περιστερίου και την κατάκτηση της Τενερίφης. Πλέον, οι Βαυαροί το εγκαθιστούν μόνιμα στο γήπεδό τους!

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!