Η Μπάγερν ανανέωσε μέχρι το 2026 με τον Γουάιλερ-Μπαμπ

Η Μπάγερν ανανέωσε μέχρι το 2026 με τον Γουάιλερ-Μπαμπ

Γιάννης Πάλλας 16:51 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 10.07.2024

Ο Νικ Γουάιλερ-Μπαμπ παραμένει κάτοικος Μονάχου μέχρι το 2026 όπως ανακοίνωσε επίσημα η Μπάγερν

Στη Μπάγερν Μονάχου μέχρι το 2026 θα παραμείνει ο Νικ Γουάιλερ-Μπαμπ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η γερμανική ομάδα! Ο Αμερικανογερμανός γκαρντ υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Βαυαρούς για δυο ακόμη χρόνια.

Την περσινή σεζόν, ο Νικ Γουάιλερ-Μπαμπ είχε με τη φανέλα της Μπάγερν 5,8 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο στο γερμανικό πρωτάθλημα και 6,2 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ στην Euroleague.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Μόναχο. Το Μόναχο έχει γίνει σαν δεύτερο σπίτι για εμένα, και ελπίζω πως θα μεταφέρουμε το μομέντουμ με το double και στη νέα σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά στις πρώτες του δηλώσεις ο Νικ Γουάιλερ-Μπαμπ που αποτελεί ένα από τα σημαντικά «όπλα» της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Στο μεταξύ, ανοικτό παραμένει το θέμα του προπονητή με τον Γκόρντον Χέρμπερτ να είναι πλέον έτοιμος να αναλάβει τα «ηνία» της Γερμανικής ομάδας. Η αποχώρηση του Πάμπλο Λάσο άνοιξε το δρόμο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Καναδό τεχνικό που ενώ είχε συμφωνήσει με τους Τσίμπα Τζετς, τελικά ζήτησε να μην ισχύσει η συμφωνία.

Η αλλαγή αυτή του Χέρμπερτ οφείλεται στην πρόταση που έχει στα χέρια του από την Μπάγερν για την οποία πρώτο έγραψε το Sportal από την 1η Ιουλίου με τίτλο «Ο Γκόρντον Χέρμπερτ το προβάδισμα για τον πάγκο της Μπάγερν!».

Τότε, το ρεπορτάζ ανέφερε: «Ο Καναδός τεχνικός που στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στις Φιλιππίνες το 2023, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα (2022) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ είναι ένα hot όνομα στην αγορά.

Η περίπτωση του εξετάζεται με προσοχή από την διοίκηση της γερμανικής ομάδας, που αναζητά έναν έμπειρο τεχνικό για να αναλάβει τα «ηνία» έπειτα από την φυγή του Πάμπλο Λάσο.

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ που θα ηγηθεί της Εθνικής Γερμανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και μετά θα αποχωρήσει, είναι αυτή τη στιγμή το πρώτο όνομα που υπάρχει στη λίστα της διοίκησης για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Καναδός τεχνικός είναι μια λύση πρώτης γραμμής για την Μπάγερν ειδικά από τη στιγμή που αποχωρεί από την Εθνική Γερμανίας και δεν θα έχει καμία δέσμευση.

H Ζαλγκίρις υπέγραψε και ανακοίνωσε τον Ταϊρόν Ουάλας
EUROLEAGUE

14:39 - 10.07.2024

H Ζαλγκίρις υπέγραψε και ανακοίνωσε τον Ταϊρόν Ουάλας

Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ, Ταϊρόν Ουάλας, ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του EuroCup, αποχώρησε από την Τουρκ Τέλεκομ και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Euroleague με την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η ομάδα του Μονάχου θέλει να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή, ώστε στη συνέχεια να κάνει τις επιλογές των παικτών που θα την ενισχύσουν ουσιαστικά και θα δημιουργήσουν προσδοκίες για μια καλύτερη σεζόν στην Euroleague σε σχέση με τη χρονιά που ολοκληρώθηκε».