Αποκάλυψη Sportal: Σύννεφα στη συνεργασία Λάσο-Μπάγερν!

Αποκάλυψη Sportal: Σύννεφα στη συνεργασία Λάσο-Μπάγερν!

Γιάννης Πάλλας 22:12 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:12 - 19.06.2024

Η Μπάγερν φαίνεται ότι θα συμβιώσει αναγκαστικά με τον Πάμπλο Λάσο, καθώς μετά από έναν χρόνο συνεργασίας η σχέση των δυο πλευρών βρίσκεται σε κρίση

Η Μπάγερν Μονάχου έπειτα από έναν χρόνο συνεργασίας με τον Πάμπλο Λάσο σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal έχει φτάσει πολύ κοντά στο διαζύγιο!

Ο Ισπανός τεχνικός που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι διετές συμβόλαιο με τους Βαυαρούς φαίνεται πως έχει χάσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης.

Μπορεί κατά την έλευση του Πάμπλο Λάσο να είχαν δημιουργηθεί μεγάλες προσδοκίες στην οικογένεια της Μπάγερν, ωστόσο, φαίνεται πως πλέον δεν τον πιστεύουν έπειτα από τον ένα χρόνο συνεργασίας τους.

Αγωνιστικά, η Μπάγερν στη Euroleague, όπου ο πήχης είχε ανέβει ψηλά κατέλαβε την 15η θέση στην κανονική διάρκεια με απολογισμό 13-21. Τα συνεχόμενα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας προκάλεσαν έντονο προβληματισμό.

Ακόμη, τα ταξίδια του Ισπανού προπονητή στην ιδιαίτερη πατρίδα του ήταν ένας ακόμη λόγος που προκάλεσε την δυσαρέσκεια των διοικούντων του συλλόγου.

Βέβαια, όσο κι αν δεν επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία των δυο πλευρών στη Μπάγερν είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν το διετές συμβόλαιο που υπέγραψαν με τον Πάμπλο Λάσο.

Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει τη δουλειά του στον γερμανικό σύλλογο πιστεύοντας ότι μπορεί να διορθώσει τις ανορθογραφίες και να παρουσιάσει ένα καλύτερο σύνολο τη νέα χρονιά.

Βέβαια, από τη στιγμή που η δυσαρέσκεια έχει εμφανιστεί στις σχέσεις του προπονητή με τη διοίκηση είναι δύσκολο να πορευτούν οι δυο πλευρές τη νέα σεζόν χωρίς να υπάρξουν τριβές.

O... Βιλντόζα και οι άλλοι: Τα γκαρντ που κυκλοφορούν ελεύθερα και μπορεί να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό!
EUROLEAGUE

21:09 - 19.06.2024

O... Βιλντόζα και οι άλλοι: Τα γκαρντ που κυκλοφορούν ελεύθερα και μπορεί να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών και η θέση που ψάχνονται οι ερυθρόλευκοι περισσότερο, είναι αυτή των γκαρντ. Λούκα Βιλντόζα, Πι Τζέι Ντόζιερ και Κρις Τζόουνς έχουν εμπειρία από Ευρωλίγκα...

Το συμβόλαιο του Πάμπλο Λάσο είναι ισχυρό, αλλά σε κάθε περίπτωση η πορεία του στη Μπάγερν τη νέα χρονιά θα εξαρτηθεί από την εικόνα της ομάδας στην Euroleague. Εκεί, θα δοθούν οι απαντήσεις για το μέλλον της συνεργασίας των δυο πλευρών και το αν θα συνεχίσουν ως το τέλος της σεζόν ή θα χωρίσουν νωρίτερα οι δρόμοι τους.