Ο Γκόρντον Χέρμπερτ το προβάδισμα για τον πάγκο της Μπάγερν!
i

©InTime

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ το προβάδισμα για τον πάγκο της Μπάγερν!

Γιάννης Πάλλας 17:34 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 01.07.2024

Ο Καναδός προπονητής Γκόρντον Χέρμπερτ είναι το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπάγερν Μονάχου

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μπάγερν Μονάχου, μετά την αποχώρηση του Πάμπλο Λάσο!

Ο Καναδός τεχνικός που στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στις Φιλιππίνες το 2023, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα (2022) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ είναι ένα hot όνομα στην αγορά.

Η περίπτωση του εξετάζεται με προσοχή από την διοίκηση της γερμανικής ομάδας, που αναζητά έναν έμπειρο τεχνικό για να αναλάβει τα «ηνία» έπειτα από την φυγή του Πάμπλο Λάσο.

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ που θα ηγηθεί της Εθνικής Γερμανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και μετά θα αποχωρήσει, είναι αυτή τη στιγμή το πρώτο όνομα που υπάρχει στη λίστα της διοίκησης για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Καναδός τεχνικός είναι μια λύση πρώτης γραμμής για την Μπάγερν ειδικά από τη στιγμή που αποχωρεί από την Εθνική Γερμανίας και δεν θα έχει καμία δέσμευση.

Τέλος οι... φήμες, ο Τόρνικε Σενγκέλια συνεχίζει στη Βίρτους Μπολόνια
EUROLEAGUE

15:57 - 01.07.2024

Τέλος οι... φήμες, ο Τόρνικε Σενγκέλια συνεχίζει στη Βίρτους Μπολόνια

Ο Τόρνικε Σενγκέλια αν και μπλέχτηκε (ξανά) σε σενάρια αποχώρησής του από την Βίρτους Μπολόνια, τελικά, όπως ενημέρωσε ο εκτελεστικός διευθυντής των Ιταλών, Λούκα Μπαράλντι, θα παραμείνει στην ομάδα του ιταλικού βορρά.

Η ομάδα του Μονάχου θέλει να κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή, ώστε στη συνέχεια να κάνει τις επιλογές των παικτών που θα την ενισχύσουν ουσιαστικά και θα δημιουργήσουν προσδοκίες για μια καλύτερη σεζόν στην Euroleague σε σχέση με τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.