Χέρμπερτ: «Ταλαντούχα ομάδα ο Παναθηναϊκός AKTOR, είναι μεγάλη πρόκληση για μας»
i

©Euroleague

Χέρμπερτ: «Ταλαντούχα ομάδα ο Παναθηναϊκός AKTOR, είναι μεγάλη πρόκληση για μας»

Γιάννης Πάλλας 19:14 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:14 - 09.10.2024

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Γκόρντον Χέρμπερτ αναλύει την μεγάλη «μάχη» (10/10, 21:15) με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ

Μεγάλο σεβασμό στον Παναθηναϊκό AKTOR επιδεικνύει ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Γκόρντον Χέρμπερτ εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (10/10, 21:15) στο πλήρως ανακαινισμένο και με το glass floor ΟΑΚΑ.

Ο Καναδός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο της ελληνικής ομάδας που τη χαρακτήρισε πολύ ταλαντούχα.

«Είχαν μια υπέροχη χρονιά, ο κόουτς Αταμάν κάνει εξαιρετική δουλειά, ακόμη και κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Αναντολού Εφές. Έχουν μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα και για μας είναι μια τεράστια πρόκληση, αλλά όπως πάντα και μια ευκαιρία» δήλωσε ο Γκόρντον Χέρμπερτ.

Και συμπλήρωσε: «Πάνω από όλα, πρέπει να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα για δεύτερες ευκαιρίες στην επίθεση. Πρέπει να αποτρέψουμε πόντους από τους αιφνιδιασμούς και θέλουμε να ανταποκριθούμε επιθετικά».

Ο Ντάνκο Μπράνκοβιτς από την μεριά του αποθέωσε την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR στο ΟΑΚΑ.

«Θα είναι πολύ δύσκολο γιατί η ατμόσφαιρα εκεί είναι καλύτερη από οπουδήποτε αλλού στην EuroLeague και έχουν μια πολύ καλή ομάδα» υποστήριξε ο 24χρονος Κροάτης σέντερ της Μπάγερν.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Επίσης αναφέρθηκε στο ρόστερ της ελληνικής ομάδας επισημαίνοντας: «Κινήθηκαν επίσης δυνατά στη μεταγραφική περίοδο, διατηρώντας πολλούς εξαιρετικούς παίκτες στο ρόστερ τους. Ωστόσο, θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε και όχι μόνο για να παίξουμε εναντίον τους».