Στο Μόναχο για την 3η του φετινή νίκη ο Ολυμπιακός

Μουσταφά Φαλ

i

InTime

Στο Μόναχο για την 3η του φετινή νίκη ο Ολυμπιακός

Νίκος Καλαμπάκας 09:03 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 25.10.2024

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Μόνχο από τη Μπάγερν, σε ματς για την 5η αγωνιστική της Euroleague. Στις 21.45 το τζάμπολ, δείτε τους διαιτητές και όσα πρέπει να ξέρετε για τον αγώνα.

Δύσκολη αποστολή περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δοκιμάζεται στο Sap Garden, την έδρα της Μπάγερν Μονάχου, με στόχο να φτάσει στην 3η της νίκη στην Ευρωλίγκα.

Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν με 14 παίκτες του στη Βαυαρία, ωστόσο ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής, αφού ακόμα δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως. Μοναδικοί που δεν μπήκαν στην πτήση για τη Γερμανία είναι οι Κίναν Έβανς και Στέφανος Σπάρταλης.

Ο Ολυμπιακός θα έχει διαθέσιμο για πρώτη φορά φέτος σε ευρωπαϊκό αγώνα τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στην Basket League και πλέον ετοιμάζεται και για την Ευρωλίγκα.

Οι ερυθρόλευκοι δεν θα βρίσκονται μόνοι τους στο γήπεδο της Μπάγερν, αφού υπολογίζετι ότι στο πλευρό τους θα έχουν και περίπου 2500 οπαδούς τους που θα παρακολουθήσουν δια ζώσης τον αγώνα.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα σφυρίξουν οι Τόμισλαβ Χόρντοφ (Κροατία), Κάρλος Κορτέζ (Ισπανία) και ο Γιούργκις Λαουριναβίτσιους (Λιθουανία).

Η αποστολή που ταξίδεψε στο Μόναχο:

Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Λούκα Βιλντόσα, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Κώστας Παπανικολάου, Εβάν Φουρνιέ, Σάσα Βεζένκοβ, Άλεκ Πίτερς, Μόουζες Ράιτ, Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η μετάδοση του αγώνα θα γίνει από το Novasports Prime, ενώ μπορείτε να δείτε το live του και στο Sportal.gr.