Οι απουσίες του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Μπάγερν

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

©Intime

Οι απουσίες του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Μπάγερν

Νίκος Καλαμπάκας 11:54 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:54 - 25.10.2024

Δείτε ποιους παίκτες δεν μπορεί να υπολογίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο Μόναχο!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Μόναχο, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με την Μπάγερν Μονάχου.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ρεκόρ 2-2 στην Ευρωλίγκα και στη νεοσύστατη SAP Garden θα επιδιώξουν να πάρουν την πρώτη τους φετινή εκτός έδρας νίκη και τρίτη συνολικά.

Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας που ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει τον Φιλίπ Πετρούσεφ στις θέσεις των ψηλών, μετά τον δανεισμό του Σέρβου πάουερ φόργουορντ / σέντερ, στον Ερυθρό Αστέρα.

Ωστόσο το απουσιολόγιο του κόουτς του Ολυμπιακού δεν είναι λευκό, αφού ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο παίκτες.

Ο λόγος για τον Κίναν Έβανς ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο τέλος της χρονιάς, ή στις αρχές του 2025 και τον Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος.

Ο γκαρντ από τις ΗΠΑ δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως και αν και ταξίδεψε στη Γερμανία δεν θα ενισχύσει την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που παραδέχθηκε και ο προπονητής του:

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Δεν είναι έτοιμος γιατί έκανε μόνο μία ομαδική προπόνηση σήμερα, οπότε είναι πολύ παρακινδυνευμένο να τον βάλουμε με μία προπόνηση. Έρχεται μαζί μας γιατί πάμε με τσάρτερ, θα κάνουμε προπόνηση εκεί και την επόμενη ημέρα του αγώνα ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής (σσ. Παναθηναϊκό)».