Κόπιασε αλλά τα κατάφερε στον... πόντο η Μπάγερν κόντρα στο Αμβούργο

Κόπιασε αλλά τα κατάφερε στον... πόντο η Μπάγερν κόντρα στο Αμβούργο

Ευτυχία Οικονομίδου 18:27 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 29.09.2024

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με δυσκολία (81-80) του Αμβούργου για το γερμανικό πρωτάθλημα και επέστρεψε στις νίκες.

Δείχνει να δυσκολεύεται η Μπάγερν Μονάχου στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς μετά την ήττα από τη Λούντβιγκσμπουργκ με 78-70 ακολούθησε μεν η νίκη απέναντι στο Αμβούργο, όμως με τεράστια δυσκολία βάζοντας προβλήματα στην ομάδα της EuroLeague λίγες μέρες πριν το τζάμπολ της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι Βαυαροί επικράτησε με το οριακό 81-80, ωστόσο οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκοράρισμα καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρεθούν μπροστά στο τρίτο δεκάλεπτο, ακόμη και με διαφορά καλαθιού.

Το... θρίλερ συνεχίστηκε, όταν ο Κιόντρε Κένεντι έβαλε μπροστά το Αμβούργο με 79-80 με 8 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε, όμως ένα καλάθι του Ντέβιν Μπούκερ, μετά από ασίστ του Μπαμπ στο τελευταίο δευτερόλεπτο, χάρισε τη νίκη στους Βαυαρούς.

Ο Μπούκερ, ήταν εκείνος που αναδείχθηκε κορυφαίος της αναμέτρησης με 19 πόντους, ενώ ο Λούτσιτς τον ακολούθησε με 15 πόντους. Η Μπάγερν είχε διψήφιους ακόμα τους Ουάιλερ Μπαμπ με 12 πόντους και τον Αντρέας Ομπστ με 10. Για τους ηττημένους ο Μπρέι Άιβι σκόραρε 19 πόντους αλλά η εμφάνισή του δεν στάθηκε αρκετή για να πανηγυρίσει η ομάδα του μία εκτός έδρας νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 21-21, 42-41, 58-60, 81-80

Επόμενη σημαντική αναμέτρηση για τη Μπάγερν είναι την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στην πρεμιέρα της EuroLeague, που θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τις ανάγκες της πρώτης αγωνιστικής.