Η Μπάγερν υποκλίνεται στον Βεζένκοφ και την παρέα του!

Σάσα Βεζένκοφ

i

InTime

Η Μπάγερν υποκλίνεται στον Βεζένκοφ και την παρέα του!

Νίκος Καλαμπάκας 16:35 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:35 - 24.10.2024

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Μόναχο, εκεί όπου την Παρασκευή 25/10 θα τεθεί αντιμέτωπος με την Μπάγερν. Οι Βαυαροί σε ανάρτησή τους στα social media αποθέωσαν τον Βεζένκοφ και τους συμπαίκτες του!

Η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό ήταν μια από τις πιο ηχηρές μετακινήσεις του καλοκαιριού. Ο Βούλγαρος φόργουορντ έπειτα από θητεία μιας σεζόν στους Κινγκς, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό, προκειμένου να διεκδικήσουν παρέα τον μοναδικό τίτλο που λείπει από την τροπαιοθήκη του συλλόγου στη δεύτερη θητεία του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αυτός δεν είναι άλλος από την Ευρωλίγκα.

Το βράδυ της Παρασκευής 25/10, οι ερυθρόλευκοι επισκέπτονται την SAP Arena, εκεί όπου φιλοξενούνται από την Μπάγερν. Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης, πριν καν γίνει το τζάμπολ, αφού στο κάλεσμά τους προς τους οπαδούς τους, οι Βαυαροί βάζουν μπροστά τον σταρ του Ολυμπιακού, αλλά και της Euroleague.

«Αύριο περιμένουμε τον σούπερ σταρ της Euroleague, Σάσα Βεζένκοβ, και τους συμπαίκτες του από τον Ολυμπιακό», αναφέρει το tweet το οποίο έχει παραπομπή στο match preview:

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Είναι το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι στο SAP Garden – και η πρόκληση είναι εξίσου μεγάλη με αυτήν της πρεμιέρας μας απέναντι στην περσινό φιναλίστ, Ρεάλ Μαδρίτης και τον νικητή του EuroCup Παρί (που σύμφωνα με τον διευθυντή της FCBB Μάρκο Πέσιτς, «παίζει αυτή τη στιγμή το καλύτερο μπάσκετ»): Η γεμάτη αστέρια ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς, με τον Σάσα Βεζένκοβ, θα αντιμετωπίσει τους Γερμανούς πρωταθλητές το βράδυ της Παρασκευής στην sold out αρένα του Ολυμπιακού Πάρκου. Μετά από δύο ήττες εκτός έδρας, και οι δύο στην Κωνσταντινούπολη, οι Έλληνες που είναι το φαβορί για τον τίτλο, είναι ισόβαθμοι με τη Μπάγερν (2-2 ρεκόρ)», αναφέρουν στο site τους.