Μπαίνει στην εποχή Σπανούλη η Εθνική

Βασίλης Σπανούλης

Μπαίνει στην εποχή Σπανούλη η Εθνική

Χρήστος Τσάλτας 08:35 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 14.08.2024

Ο Βασίλης Σπανούλης θα είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής για τα επόμενα δύο χρόνια, με την «γαλανόλευκη» να παρουσιάζει τον Έλληνα κόουτς το μεσημέρι της Τρίτης (03/10, 14:00).

Στην εποχή του Βασίλη Σπανούλη θα μπει και με τη βούλα η Εθνική ομάδα. Ο Kill Bill για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει την «γαλανόλευκη» με σκοπό να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών. Έπειτα από μια διετία με τον Δημήτρη Ιτούδη στην άκρη του πάγκου, η «γαλανόλευκη» αλλάζει κατεύθυνση με τον νυν head coach του Περιστερίου.

Από την πρώτη στιγμή ο Σπανούλης αποτέλεσε τη νο.1 επιλογή της διοίκησης Λιόλιου για την ανάληψη της θέσης και έπειτα από την αποχώρηση του Ιτούδη ήταν το μεγάλο φαβορί για τη θέση. Οι επαφές προχώρησαν, οι διεργασίες συνεχίστηκαν στο στρατόπεδο της Εθνικής και εν τέλει το deal έκλεισε, με τον Έλληνα κόουτς να ετοιμάζεται για την πιο μεγάλη πρόκληση της καριέρας του.

Η ΕΟΚ μάλιστα θα παρουσιάσει τον Kill Bill στην αίθουσα ΔΣ της Ομοσπονδίας, το μεσημέρι της Τρίτης, εκεί όπου τόσο ο Βαγγέλης Λιόλιος όσο και ο ίδιος ο Βασίλης Σπανούλης θα αναλύσουν τις σκέψεις τους γύρω από την επόμενη μέρα της «γαλανόλευκης». Άλλωστε στον ορίζοντα υπάρχει το Προολυμπιακό τουρνουά και ο μεγάλος στόχος της παρουσίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το 2024.

Ο Σπανούλης έπειτα από μια πετυχημένη σεζόν με το Περιστέρι, όπου έφερε την ομάδα των δυτικών προαστίων στην τρίτη θέση της τελικής κατάταξης, θα καθοδηγήσει και την «επίσημη αγαπημένη», στην οποία θα φέρει το Spanoulis Mentality και τη νοοτροπία του σε όλα τα επίπεδα, στην προσπάθεια επιστροφής στην ελίτ.