Πλέον και επίσημο: Μπακς και Γιάννης μαζί μέχρι το 2028 - «Πάμε να το πάρουμε!»

Πλέον και επίσημο: Μπακς και Γιάννης μαζί μέχρι το 2028 - «Πάμε να το πάρουμε!»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:44 - 24.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 14.08.2024

Μιλγουόκι Μπακς και Γιάννης Αντετοκούνμπο θα συμπορευτούν ως τη σεζόν 2027-28, με τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές να παίρνει επίσημη μορφή!

Από χθες τα ξημερώματα ήταν γνωστό πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο  και οι Μιλγουόκι Μπακς θα συνεχίσουν μαζί μέχρι το 2028, κάτι που πλέον είναι γνωστό και επίσημα, καθώς τα «ελάφια» ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Έλληνα σταρ.

Γιάννης και Μπακς πορεύονται μαζί από το 2013 και εάν η νέα συμφωνία φτάσει μέχρι το τέλος της (το καλοκαίρι του 2027 ο Γιάννης έχει opt out), τότε ο Έλληνας σταρ θα κλείσει 15 χρόνια στο Μιλγουόκι, γεγονός που τον βάζει στην ίδια συζήτηση με παίκτες όπως ο Κόμπι Μπράιαντ, ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ο Λάρι Μπερντ, ο Τιμ Ντάνκαν και ελάχιστοι ακόμα σταρ που πέρασαν τόσα πολλά χρόνια στην ίδια ομάδα.

Συνολικά, πάντα με προϋπόθεση πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους Μπακς, οι απολαβές του θα έχουν φτάσει στα 460 εκατομμύρια δολάρια, πράγμα που σημαίνει πως, μόνο από το μπάσκετ, ο Έλληνας σταρ θα έχει εισπράξει σχεδόν μισό δις!

«Το Μιλγουόκι είναι το μέρος όπου ξεκίνησα την καριέρα μου, είναι το σπίτι μας, είναι όπου μεγαλώνουμε την οικογένειά μας και εκεί θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά κάθε μέρα για να κάνω περήφανους τους φανς των Μπακς», είπε ο Αντετοκούνμπο μετά την ανακοίνωση του νέου του συμβολαίου και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες των Μπακς για τη συνεχή υποστήριξή τους σε εμένα και την οικογένειά μου και θέλω να εκφράσω την εκτίμησή μου στον Τζον Χορστ που είναι ένας συνεργάτης που είναι μαζί μου από την ημέρα που έφτασα Μιλγουόκι πριν από 10 χρόνια. Στους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, θα σας είμαι πάντα ευγνώμων που με εμπνέετε να είμαι ο καλύτερος εαυτός μου κάθε μέρα. Μαζί, δεσμευόμαστε να κερδίσουμε και να φέρουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα στην πόλη μας. Και στους οπαδούς των Μπακς, πάμε να το πάρουμε!».