«Οι Μπακς ενδιαφέρονται για την επιστροφή του Θανάση Αντετοκούνμπο»

Θανάσης Αντετοκούνμπο - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Οι Μπακς ενδιαφέρονται για την επιστροφή του Θανάση Αντετοκούνμπο»

Ευτυχία Οικονομίδου 19:07 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:06 - 19.10.2024

Σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο, Κιθ Σμιθ, οι Μπακς... γλυκοκοιτάζουν το ενδεχόμενο της επιστροφής του Θανάση Αντετοκούνμπο στην ομάδα.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μπορεί να είναι ξανά στο πλευρό του Γιάννη στους Μιλγουόκι Μπακς, καθώς σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο, Κιθ Σμιθ, τα «Ελάφια» εξετάζουν την περίπτωση της επιστροφής του.

Συγκεκριμένα, ο έγκριτος δημοσιογράφος κάνει λόγο πως η ομάδα του Μιλγουόκι θέλει να προχωρήσει σε ανταλλαγή του ΜάρΤζον Μπότσαμπ, με σκοπό να ανοίξει μία θέση στο ρόστερ.

Ο free agent, Θανάσης Αντετοκούνμπο, λέγεται πως είναι στα ραντάρ των Μπακς προκείμενου να επιστρέψει στο πλευρό του «Greek Freak» ως ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες στα αποδυτήρια.

Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Μάιο ο Έλληνας φόργουορντ υπέστη ρήξη αχιλλείου και υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος η οποία θα τον κρατήσει στα πιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα αναμένεται να χάσει όλη τη σεζόν, ωστόσο η παρουσία του στην ομάδα κρίνεται πολύτιμη από τους Μπακς, τόσο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όσο και για τους υπόλοιπους παίκτες.