Οι Μπακς θέλουν να κρατήσουν τον Μπρουκ Λόπεζ

Μπρουκ Λόπεζ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Οι Μπακς θέλουν να κρατήσουν τον Μπρουκ Λόπεζ

Ευτυχία Οικονομίδου 08:17 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:17 - 01.09.2024

Οι Μιλγουόκι Μπακς επιθυμούν να κρατήσουν τον Μπρουκ Λόπεζ και να μην τον συμπεριλάβουν σε κάποιο trade.

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Μπρουκ Λόπεζ μέσω trade σε κάποια άλλη ομάδα του NBA, όπως αποκάλυψε ο Αμερικανός δημοσιογράφος του ESPN, Μπράιαν Βίντχορστ.

Η ίδια η ομάδα ενημέρωσε τον παίκτη για την συγκεκριμένη κατάσταση και έτσι ο ύψους 2μ16 σέντερ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα «Ελάφια», των οποίων φοράει τη φανέλα από το 2018.

Την περασμένη σεζόν, ο Λόπεζ μέτρησε 12.5 πόντους και 5.2 ριμπάουντ μέσο όρο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ενώ το καλοκαίρι του 2025 θα κυκλοφορήσει στην αγορά ως unrestricted free agent.

Συνεχίζεται το πάρτι του Αντετοκούνμπο λίγο πριν τον γάμο του: Ο ΛεΜπρόν, ο Σπανούλης και οι προσκεκλημένοι (vids)
ΜΠΑΣΚΕΤ

10:45 - 31.08.2024

Συνεχίζεται το πάρτι του Αντετοκούνμπο λίγο πριν τον γάμο του: Ο ΛεΜπρόν, ο Σπανούλης και οι προσκεκλημένοι (vids)

Την Κυριακή 1 Σεπτέμβρη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα γίνει επίσημο ζεύγος με την Μαράια, αλλά το γαμήλιο πάρτι στο Costa Navarino έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή. Οι επίτιμοι καλεσμένοι, το White και το Nigerian Party, οι NBAers, ο Βασίλης Σπανούλης, φίλοι από την Αμερική και από τα Σεπόλια στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Μπορεί οι εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν, που δεν ανταποκρίθηκαν στον πήχη που είχαν θέσει οι Μπακς, σε συνδυασμό με το μεγάλο συμβόλαιό του να είχαν προκαλέσει την έντονη φημολογία για ανταλλαγή του, όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και ο Λόπεζ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Μιλγουόκι αποτελώντας μάλιστα και έναν εκ των βασικών πυλώνων της ομάδας ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!