Λόπες: «Έχουμε συμφωνήσει με τον Μπαλτσερόφκσι»

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι

i

© Intime

Λόπες: «Έχουμε συμφωνήσει με τον Μπαλτσερόφκσι»

Νίκος Καλαμπάκας 14:02 - 12.06.2024

Ο πρόεδρος της Ουνικάχα Μάλαγα επιβεβαίωσε ότι σε περίπτωση που ο Μπαλτσερόφκσι φύγει από τον Παναθηναϊκό, θα ενταχθεί στην ισπανική ομάδα.

Δηλώσεις για το μέλλον του 'Ολεγκ Μπαλτσερόφκσι έκανε ο πρόεδρος της Ουνικάχα Μάλαγα, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του έχει έρθει σε συφμωνία με τον σέντερ από την Πολωνία.

Για να γίνει πράξη αυτό φυσικά, θα πρέπει πρώτα ο Παναθηναϊκός να αφήσει ελεύθερο τον σέντερ του ο ποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Μπαλτσερόφκσι βρίσκεται σε συζητήσεις με την ισπανική ομάδα εδώ και καιρό, κάτι που παραδέχθηκε και ο Νιέτο Λόπες, πρόεδρος της ισπανικής ομάδας:

«Εάν αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, έχουμε πολλές πιθανότητες να τον φέρουμε εδώ. Διαπραγματευόμαστε αρκετές εβδομάδες και οι επαφές πάνε πολύ καλά, δεν υπάρχουν προβλήματα.

Εάν φύγει από τον Παναθηναϊκό, ο Μπαλτσερόφσκι θα έρθει. Δεν θέλουμε να πούμε πολλά περισσότερα, προσπαθούμε εδώ και καιρό με τις διαπραγματεύσεις. Αν φύγει, που δεν είναι σίγουρο, αλλά είναι ξεκάθαρος στο ότι έχει παίξει λίγο και θέλει να έρθει, θέλει περισσότερα λεπτά. Πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί εδώ. Ας ελπίζουμε ότι θα γίνει», είπε σε ισπανικό Μέσο ο Λόπες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπαλτσερόφκσι αγωνιζόταν στην Ισπανία πριν έρθει στη χώρα μας, με τη φανέλα της Γκραν Κανάρια!