Ανακοινώθηκε από τη Μάλαγα ο Μπαλτσερόφσκι

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι

i

© Intime

Ανακοινώθηκε από τη Μάλαγα ο Μπαλτσερόφσκι

Sportal newsroom 20:26 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:26 - 02.09.2024

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι μετά από την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, ανακοινώθηκε από τη Μάλαγα η οποία θα είναι η νέα του ομάδα.

Ο Μπαλτσερόφσκι μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό, ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα, τη Μάλαγα. Ο Πολωνός ύστερα από έναν χρόνο στην Ελλάδα, με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκας, επέστρεψε στη Μάλαγα στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν.

Η άφιξη του Ομέρ Γιούρτσεβεν είχε ανοίξει την πόρτα της εξόδου στον 23χρονο, ο οποίος είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με την ισπανική ομάδα πριν από μερικές εβδομάδες. Κάπως έτσι ο Πολωνός ήθελε να λύσει το συμβόλαιό του με τους Πράσινους, προκειμένου να υπογράψει με τη Μάλαγα, κάτι που έγινε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Μια σεζόν που πραγματικά θα θυμάσαι. Ευγνώμονες που αποτέλεσες μέρος του ταξιδιού. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Μάλιστα η Μάλαγα ανακοίνωσε τον Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων με την ισπανική ομάδα.