O Ραζνάτοβιτς επιβεβαίωσε την παραμονή του Μπαλτσερόφσκι στον Παναθηναϊκό

O Ραζνάτοβιτς επιβεβαίωσε την παραμονή του Μπαλτσερόφσκι στον Παναθηναϊκό

Γιώργος Γαβριλάκης 11:44 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:50 - 13.07.2024

H ατζέντης του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, επιβεβαίωσε την πρόθεση του Εργκίν Αταμάν να κρατήσει την πελάτη του για μία ακόμα σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Ο Εργκίν Αταμάν κατ' αρχάς, ήταν αυτός που αποφάσισε έπειτα από μεγάλη αμφιταλάντευση, πως ο Αλεξάντερ Μπαλτσεροφσκι αξίζει μία... δεύτερη ευκαιρία και πως τελικά το ταλέντο του και η σωματοδομή έχουν θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Κι αφού ο Τούρκος πήρε την απόφασή του, ο Πολωνός πλέον υπολογίζεται κανονικά από τους «πράσινους», γεγονός που επιβεβαίωσε πλέον και ο εκπρόσωπό του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο Σέρβος ατζέντης, έκανε μία ανάρτηση το πρωί του Σαββάτου (13/7) στην πλατφόρμα Χ (τέως Twitter) ενημερώνοντας πως «ο Αλεξάντερ Μπαρτσελόφσκι θα μείνει για μία ακόμα σεζόν στον Παναθηναϊκό». Και το θέμα ουσιαστικά θεωρείται λήξαν!

Εγκαταλείπει την EuroLeague ο Γιοχάνες Τίεμαν και πάει να παίξει μπάσκετ στην Ιαπωνία! (vid)
EUROLEAGUE

09:42 - 13.07.2024

Εγκαταλείπει την EuroLeague ο Γιοχάνες Τίεμαν και πάει να παίξει μπάσκετ στην Ιαπωνία! (vid)

Στα 30 του χρόνια ο Γιοχάνες Τίεμαν έμεινε ελεύθερος από την Άλμπα Βερολίνου και δεν ασχολήθηκε με τις προτάσεις που είχε από την Euroleague. Αποφάσισε (ξαφνικά) να πάει στην Ιαπωνία, συμφώνησε με τους Γκούνμα Κρέιν Θάντερ και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της B.League που ξεκινά από το 2016.

Οι «πράσινοι» που μέχρι τώρα έψαχναν έναν ψηλό, με σκοπό να αντικαταστήσουν στο δυναμικό τους τον 24χρονο Πολωνό, από τη στιγμή που δεν μπόρεσαν να πείσουν είτε τον Ντάριο Σάριτς, είτε τον Ντάνιελ Τάις να εγκαταλείψουν το NBA, αλλάζουν σε έναν βαθμό τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και αντί για σέντερ, κοιτούν περισσότερο περιπτώσεις πιο... ευέλικτων ψηλών: Φόργουορντ με έφεση στο μακρινό σουτ.

Την ίδια στιγμή, η εξέλιξη αυτή, αλλάζει σημαντικά και τα πλάνα της ισπανικής Μάλαγα, που περίμενε πως και πως ο Παναθηναϊκός να αποδεσμεύσει τον Μπαλτσερόφσκι για να τον κάνει... δικό της. Τώρα, ψάχνει άλλον ψηλό και δεν αποκλείεται να επαναφέρει στην ομάδα της τον Ντίλαν Οσετκόφσκι, ο οποίος ήταν έτοιμος να υπογράψει στη Μπαρτσελόνα, αλλά η μεταγραφή του ακυρώθηκε επειδή στις ιατρικές εξετάσεις ο Αμερικανός βρέθηκε θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης.