Μπαλτσερόφσκι: «Σημαντική νίκη για την αυτοπεποίθησή μας»

Μπαλτσερόφσκι: «Σημαντική νίκη για την αυτοπεποίθησή μας»

Sportal newsroom 22:04 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 14.08.2024

Ο Αλεκσάντερ Μπαλτσερόφσκι μίλησεγια την εικόνα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας και τόνισε πως ήταν σημαντικό αποτέλεσμα για την αυτοπεποίθηση όλων στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός είχε εύκολο βράδυ απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, επικρατώντας με το εμφατικό 112-60 στο κλειστό του ΟΑΚΑ, κάνοντας το 5Χ5 στην Stoiximan Basket League. Ο Αλεκσάντερ Μπαλτσεροφσκι στάθηκε στην ενέργεια που έβγαλαν αυτός και οι συμπαίκτες του στο παρκέ, ενώ εστίασε στο ρόλο του στο «τριφύλλι».

Ο Πολωνός σέντερ είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε σοβαρά, να κάνουμε τη δουλειά και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έπρεπε να παίξουμε με συγκέντρωση.

Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Πρέπει να προπονηθούμε σε αυτό. Εκτελέσαμε σωατά το πλάνο. Ήταν σημαντικό για την αυτοπεποίθηση όλων. Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι για την Ευρωλίγκα και πρέπει να προετοιμαστούμε. Θα μας δώσει αυτοπεποίθηση αυτή η νίκη και αυτό είναι καλό.

Βήμα βήμα αποκτώ αυτοπεποίθηση. Ευχαριστώ τον προπονητή μου για αυτά που κάνω. Σε κάθε παιχνίδι βγαίνει η δουλειά παιχνίδι με το παιχνίδι. Είναι μεγάλο βήμα για μένα που παίζω στην Ευρωλίγκα. Θέλω να το κάνω και βήμα βήμα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. Δεν είναι εύκολο αλλά προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος».