Μπαλτσερόφσκι: «Στον Παναθηναϊκό έμαθα ότι τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα θες»

Μπαλτσερόφσκι: «Στον Παναθηναϊκό έμαθα ότι τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα θες»

Sportal newsroom 18:23 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 06.09.2024

Οι δηλώσεις του Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι στην παρουσίασή του από την Ουνικάχα Μάλαγα.

Ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι άφησε την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και συνεχίζει την καριέρα του στην Ουνικάχα Μάλαγα. Ο σέντερ από την Πολωνία παρουσιάστηκε επίσημα από την ισπανική ομάδα και στις δηλώσεις του εξήγησε πως έγινε η μετακίνησή του από την ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μετά από μια πετυχημένη ομαδικά χρονιά, αλλά δύσκολη προσωπικά και χωρίς πολλά λεπτά στο παρκέ, έρχομαι σε μια ομάδα που αναπτύσσεται εδώ και δύο χρόνια και λειτουργεί πολύ καλά. Η προσαρμογή θα είναι πολύ γρήγορη γιατί ξέρω αυτό το πρωτάθλημα, μιλάω ισπανικά».

Για το πως έγινε η μεταγραφή του:

«Δεν ήταν εύκολο. Στην αρχή του καλοκαιριού ήμουν με το ένα πόδι εδώ, μετά όμως ο Παναθηναϊκός απέρριψε την αποχώρησή μου για λόγους μη εύρεσης άλλου σέντερ ή άλλων συνθηκών και ήμουν ήδη έτοιμος να ξεκινήσω τη δεύτερη χρονιά στην Αθήνα. Όμως υπέγραψαν άλλο σέντερ και έτσι η επιλογή να φύγω από τον σύλλογο επέστρεψε και μου έδωσαν το πράσινο φως. Και εκεί μίλησα ξανά με την Ουνικάχα, γιατί από την αρχή ήθελα να έρθω εδώ το καλοκαίρι. Η απόφαση να πω το ναι και να έρθω στην Ουνικάχα ήταν πολύ εύκολη».

Για τη χρονιά του στον Παναθηναϊκό:

«Έμαθα ότι τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα θέλεις. Μερικές φορές συμβαίνει να πας σε ένα πρότζεκτ όπου υπάρχει ταλέντο και καλοί παίκτες και όπου ο προπονητής πρέπει να κάνει τις καλύτερες επιλογές και εκείνη την εποχή υπήρχαν καλύτεροι παίκτες από εμένα σε αυτή την ομάδα. Πρέπει να είσαι ψυχικά δυνατός και μερικές φορές πρέπει να αναζητήσεις ένα πολύ καλύτερο μέρος για τον εαυτό σου, όπου οι άνθρωποι σε πιστεύουν περισσότερο. Πάνω από όλα είναι θέμα να ανακτήσω αυτοπεποίθηση, να δουλέψω ψυχολογικά, να πάρω ξανά χρόνο συμμετοχής… Θα είμαι πολύ καλός εδώ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!