Μπανκς: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα παίξω με πάθος» - «Οι φίλαθλοι μας είναι εδώ για να μας υποστηρίξουν»
i

© Intime

Μπανκς: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα παίξω με πάθος» - «Οι φίλαθλοι μας είναι εδώ για να μας υποστηρίξουν»

Απόστολος Μαυράκης 20:11 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:16 - 01.10.2024

Ο Τζέιμς Μπανκς μίλησε στην media day του Άρη και δήλωσε έτοιμος για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στους φίλους της.

Ο νεοαποκτηθείς σέντερ του Άρη, Τζέιμς Μπανκς, προχώρησε σε δηλώσεις κατά την διάρκεια της media day του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με την Τουρκ Τέλεκομ. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2/10 και ώρα 20:00 στο Nick Galis Hall, στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής του Eurocup, με τον Άρη να βρίσκεται στο Group B της διοργάνωσης.

Παρακάτω οι δηλώσεις του Τζέιμς Μπανκς:

Μιλώντας την ομοιογένεια της ομάδας:

«Εάν ο καθένας από εμάς παίξει ατομικά καλύτερα, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το να υπάρξει βελτίωση συνολικά στην ομάδα. Είμαστε μία καινούρια ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες. Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς μας ζητάει ο προπονητής μας, να μπούμε στο παρκέ δίνοντας την καρδιά μας για την ομάδα. Πρέπει να παίξουμε σκληρή άμυνα και να είμαστε σωστοί στο επιθετικό κομμάτι».

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ και τους στόχους της ομάδας:

«Δε μου αρέσει να θέτω ακριβώς στόχους, όμως θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Φυσικά θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι».

Όσον αφορά το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας μπροστά στον κόσμο της είπε:

«Ξέρω πως έχουμε αρκετά υποστηρικτικούς οπαδούς. Μας μιλάνε όπου κι αν πάμε, είτε όταν περπατάμε στον δρόμο είτε στο αεροδρόμιο. Πιστεύω πως είναι εδώ για να μας υποστηρίξουν. Ως παίκτης θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα παίξω με πάθος».

Κλείνοντας, μίλησε για το ποιο πιστεύει πως θα είναι το κλειδί του αυριανού παιχνιδιού:

«Το κλειδί για το αυριανό παιχνίδι θα είναι το παίξουμε σκληρά, να πάρουμε όσα περισσότερα ριμπάουντ μπορούμε. Πρέπει να μην τους αφήσουμε να βάλουν εύκολους πόντους και να παίξουμε ενωμένοι σε άμυνα και επίθεση».