Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την επιστροφή του Ρίκι Ρούμπιο με ένα εκπληκτικό γραφιστικό!

Ρίκι Ρούμπιο

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την επιστροφή του Ρίκι Ρούμπιο με ένα εκπληκτικό γραφιστικό!

Χρήστος Τσάλτας 20:32 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:01 - 14.08.2024

Ο Ρίκι Ρούμπιο επιστρέφει στη δράση για την Μπαρτσελόνα, στο παιχνίδι την Μονακό, με τους Καταλανούς να τον... υποδέχονται με μια εκπληκτική εικόνα.

Η ώρα της επιστροφής στη δράση για τον Ρίκι Ρούμπιο έφτασε. Ο Ισπανός πλέι μέικερ θα πάρει χρόνο συμμετοχής με την ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου, στο παιχνίδι απέναντι στην Μονακό, αφήνοντας πίσω το διάστημα απραξίας, λόγω των προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Ο Ισπανός πλέι μέικερ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα των Καταλανών, έχοντας κάνει ντεμπούτο στη σεζόν με την εθνική ομάδα της Ισπανίας στα προκριματικά του Eurobasket 2025 κόντρα σε Λετονία και Βέλγιο.

Για το παιχνίδι αυτό μάλιστα η Μπαρτσελόνα ετοίμασε μια εκπληκτική φωτογραφία, που συνδέει το παρελθόν και το παρόν του έμπειρου άσου, πάντα σε φόντο Μπλαουγκράνα και με τις ομάδες που έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ να διακρίνονται, κάνοντας ακόμα πιο όμορφη την εικόνα.

Ως παίκτης της Μπαρτσελόνα, στα χρόνια που αγωνίστηκε στους Καταλανούς (2009-11) μέτρησε 1 πρωτάθλημα Ισπανίας, μία Euroleague, δύο Κύπελλα Ισπανίας, ένα σούπερ Καπ και δύο Κύπελλα Καταλωνίας, έχοντας κατακτήσει τα πάντα με τους Μπλαουγκράνα στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε στο Palau Blaugrana.

Sportal Euroleague Show με Ζάλγκιρις - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Παρασκευής