«Ψήλωσε» με Φαλ η Μπαρτσελόνα (pic)

«Ψήλωσε» με Φαλ η Μπαρτσελόνα (pic)

Sportal newsroom 18:07 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 31.07.2024

Την πέμπτη μεταγραφή της για το φετινό καλοκαίρι ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του Γιουσουφά Φαλ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μεταγραφών συνέχεια για την Μπαρτσελόνα, που έχει πατήσει γκάζι και δεν σταματάει να ενισχύεται. Οι Καταλανοί θέλουν να έχουν ένα γεμάτο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν και στο πλαίσιο αυτό, μετά τους Κέβιν Πάντερ, Τζάστιν Άντερσον, Χοάν Νούνιες και Τσιμέζι Μέτου προχώρησαν στην πέμπτη μεταγραφή του καλοκαιριού.

Ο Γιουσουφά Φαλ άφησε τη Γαλλία και τη Βιλερμπάν και από τη νέα σεζόν θα είναι κάτοικος Βαρκελώνης. Ο θηριώδης σέντερ έρχεται να ενισχύσει την φροντ λάιν των Καταλανών, υπογράφοντας συμβόλαιο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, πλαισιώνοντας τους Γιαν Βέσελι και Ουίλι Ερνανγκόμεθ στη θέση 5.

Ο 29χρονος σέντερ είχε μια πάρα πολύ παραγωγική σεζόν με την Βιλερμπάν, αποτελώντας τον βασικό σέντερ της ομάδας από τη Λυών και πλέον αναβαθμίστηκε, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου.

Ο Φαλ θα αποτελέσει έναν από τους «Πύργους» της ομάδας του Ζοάν Πεναρόγια, η οποία στη σεζόν που έρχεται θέλει να δημιουργήσει ένα πλήρες ρόστερ, με στόχο την κατάκτηση της κορυφής, τόσο εντός των συνόρων, όσο και στην Euroleague, σε μια διοργάνωση που αναμένεται άκρως απαιτητική τη νέα σεζόν.