Πρεμιέρα στην Κίνα με... περίπατο για την Μπαρτσελόνα

Κέβιν Πάντερ

Πρεμιέρα στην Κίνα με... περίπατο για την Μπαρτσελόνα

Χρήστος Τσάλτας 16:18 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:33 - 01.09.2024

Με εμφατικό τρόπο επικράτησε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στην Κίνα η Μπαρτσελόνα, η οποία επικράτησε των Beijing Ducks με 99-57.

Πρώτο φιλικό επί κινεζικού εδάφους, πρώτη άνετη νίκη για την Μπαρτσελόνα, η οποία παρατάχθηκε με απουσίες μεν (Βέσελι, Σατοράνσκι δεν αγωνίστηκαν), οι οποίες όμως δεν επηρέασαν την εικόνα της, καθώς οι Καταλανοί έφτασαν δια περιπάτου στη νίκη.

Η ομάδα του Ζοάν Πεναρόγια πάτησε γκάζι μετά την πρώτη περίοδο, όπου και βρέθηκαν στο +9 (28-19) και με πολυφωνία, αλλά και γρήγορο ρυθμό για 30 αγωνιστικά λεπτά κατάφερε να φτάσει στη νίκη, ενώ λίγο έλειψε να ρίξει 100άρα απέναντι στην ομάδα από το Πεκίνο.

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν αγωνίστηκαν όλα τα νέα πρόσωπα που αποκτήθηκαν το φετινό καλοκαίρι. Ο Τζάστιν Άντερσον ήταν ο παίκτης που έδειξε την πιο θετική εικόνα, με τον Κέβιν Πάντερ να αγωνίζεται και να περνάει αρκετά λεπτά στη θέση του πλέι μέικερ, στην οποία και ανταποκρίθηκε. Ντεμπούτο και για τον Γιουσουφά Φαλ, που κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες κάτω από το καλάθι, κάνοντας τη διαφορά.

Ντεμπούτο έκαναν και οι Ζοάν Νούνιες και Τσιμέζι Μέτου, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο κατέβασμα της μπάλας και να κάνει αρκετά λάθη, ενώ ο Μέτου στα πρώτα του λεπτά ως παίκτης των Καταλανών βρέθηκε έξω από τα νερά του, δείχνοντας πως χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας.

Τα δεκάλεπτα: 28-19, 51-34, 73-48, 99-57.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!