Μπαρτσελόνα: Απέφυγε τα χειρότερα ο Αμπρίνες

Άλεξ Αμπρίνες

i

Barcelona BC / Twitter

Μπαρτσελόνα: Απέφυγε τα χειρότερα ο Αμπρίνες

Sportal newsroom 19:54 - 17.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:03 - 14.08.2024

Ο Άλεξ Αμπρίνες ήταν από τους... τραυματίες πολέμου που άφησε πίσω του το «κλάσικο» της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως οι Καταλανοί εμφανίστηκαν καθησυχαστικοί στην ενημέρωσή τους.

Ο Άλεξ Αμπρίνες ήταν από τους άτυχους της Μπαρτσελόνα στη νίκη της ομάδας του επί της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού οι Καταλανοί είδαν τον παίκτη τους μαζί με τους Χίγκινς και Βέσελι να χρειάζονται να μπουν στα... πιτς, ενόψει των playoffs της Euroleague.

Ο Χίγκινς έχει πρόβλημα τον τελευταίο καιρό στη μέση και βγήκε προληπτικά, ενώ ο Βέσελι αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί ώστε να μη θέσει σε κίνδυνο το επιβαρυμένο του γόνατο, αφού την επόμενη εβδομάδα ακολουθούν τα playoffs με τη Ζάλγκιρις.

Το θέμα που ανησύχησε περισσότερο τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, ήταν αυτό του Αμπρίνες. Ο ίδιος χτύπησε το αριστερό του πόδι και όπως διαπιστώθηκε  έχει πάθει διάστρεμμα στον αστράγαλο, και η ομάδα του, σε ενημέρωσή της εμφανίστηκε καθησυχαστική για την κατάσταση της υγείας του.

Οι Καταλανοί αναφέρουν ότι θα χάσει το επόμενο παιχνίδι με τη Γρανάδα για τη Liga Endesa και στη συνέχεια η πορεία του θα δείξει το πότε θα επιστρέψει στην δράση. Το στοίχημα είναι να προλάβει να είναι έτοιμος στις 26 Απριλίου, όταν οι Καταλανοί υποδέχονται την ομάδα του Κάουνας για το πρώτο παιχνίδι τους στα playoffs