Η «βόμβα» έσκασε: Στην Μπαρτσελόνα ο Πάντερ!

Η «βόμβα» έσκασε: Στην Μπαρτσελόνα ο Πάντερ!

Χρήστος Τσάλτας 12:09 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 19.06.2024

Ο Κέβιν Πάντερ άφησε το Βελιγράδι και την Παρτίζαν για να ενισχύσει την Μπαρτσελόνα, με την ομάδα της Καταλονίας να ανακοινώνει τη μεγάλη μεταγραφή.

Από τα ασπρόμαυρα της Παρτίζαν, στην οποί αγωνίστηκε την τελευταία τριετία, ο Κέβιν Πάντερ μετακομίζει στην Βαρκελώνη, για χάρη της Μπαρτσελόνα, ώστε να μπει στη «μηχανή» της ομάδας του Ζοάν Πεναρόγια για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, σε μια μεταγραφή που είναι από τις πιο ηχηρές του καλοκαιριού.

Ο «Πάνθηρας» κατάφερε να εδραιώσει την παρουσία του στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, αγωνιζόμενος στην Euroleague με Ερυθρό Αστέρα, Αρμάνι Μιλάνο και Παρτίζαν, ενώ πλέον θα φοράει τη φανέλα ενός εκ των πιο ιστορικών κλαμπ του πλανήτη, πλαισιώνοντας τον Τζαμπάρι Πάρκερ στο επιθετικό κομμάτι για τους Καταλανούς.

Η περσινή σεζόν ήταν αρκετά δύσκολη για τον Πάντερ. Παρά το γεγονός πως υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με την Παρτίζαν, τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα περίμεναν άπαντες. Η ομάδα δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο, από πλευράς ποιότητας, μένοντας εκτός από τα playoffs της Euroleague, κάτι που αποτέλεσε ισχυρό χτύπημα.

Την ίδια ώρα οι «ασπρόμαυροι» δεν κατάφεραν να κατακτήσουν κάποιον τίτλο εντός των τειχών, χάνοντας τόσο στην ABA Liga, όσο και το νταμπλ στη Σερβία από τον ίδιο αντίπαλο, τον Ερυθρό Αστέρα.

Η κατάσταση αυτή έφερε απογοήτευση εντός των τειχών για την απόδοση του Πάντερ, με την κριτική να γίνεται έντονη. Μάλιστα οι «ασπρόμαυροι» πήραν την απόφαση να πορευτούν σε χωριστούς δρόμους με τον Αμερικανό γκαρντ, με την συμφωνία να είναι αμοιβαία και έτσι ο Πάντερ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Βαρκελώνη, για χάρη της ομάδας του Ζοάν Πεναρόγια.