Από το Πριγκιπάτο στην Καταλονία ο Μπλόσομγκεϊμ: Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να τον αποκτήσει

Από το Πριγκιπάτο στην Καταλονία ο Μπλόσομγκεϊμ: Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να τον αποκτήσει

Γιώργος Γαβριλάκης 12:44 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 17.06.2024

Ο Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ έπειτα από δύο χρόνια στη Μονακό μένει ελεύθερος και η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες προσέγγισης του με σκοπό να τον αποκτήσει άμεσα!

Πολλά και μαζεμένα... μέτωπα έχει ανοίξει η Μπαρτσελόνα. Μετά από διήμερο, που συνεχίζεται και παραμένει «καυτό» και έχει ως επίκεντρο τα σενάρια που έχουν να κάνουν με τον Μάριο Χεζόνια, τη φυγή ή την παραμονή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, την συμφωνία του με τους Καταλανούς (που δεν προχωρά ή έστω «πάγωσε»), η «Μπάρτσα» ετοιμάζει δύο μεταγραφές.

Η μία έχει δρομολογηθεί εδώ και μέρες και έχει να κάνει με τον Κέβιν Πάντερ της Παρτίζαν και η δεύτερη δρομολογείται εδώ και τώρα. Αυτή έχει να κάνει με τον Τζαρόν Μπλόσομγκεϊμ, τον 30χρονο φόργουορντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό.

Νέο δημοσίευμα της Marca για τον Χεζόνια: «Ο Παναθηναϊκός απέσυρε την προσφορά του - Η Παρτίζαν μπαίνει στο... παιχνίδι»
EUROLEAGUE

11:39 - 17.06.2024

Νέο δημοσίευμα της Marca για τον Χεζόνια: «Ο Παναθηναϊκός απέσυρε την προσφορά του - Η Παρτίζαν μπαίνει στο... παιχνίδι»

Ο Μάριο Χεζόνια δημιουργεί καλοκαιρινή... αναστάτωση, αλλά σύμφωνα με την Marca ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται πλέον με την περίπτωσή του. Η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα όμως, έχουν βρει νέο ανταγωνιστή: Την Παρτίζαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Basketnews, η μεταγραφή του Αμερικανού, ο οποίος to 2018-19 έπαιξε στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και το 2020 ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για την ισραηλινή Ιρόνι Ναχάριγια, έπαιξε στην γερμανική Ουλμ και από το 2022 μέχρι προσφάτως ήταν κάτοικος Πριγκηπάτου, είναι σχεδόν ολοκληρωμένη. Απομένουν οι τελικές υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ τη σεζόν 2023-24 στην Euroleague προσέφερε στη Μονακό 6,4 πόντους και 3,3 ριμπάουντ μέσο όρο. Δεν είχε όμως, ξεκάθαρο ρόλο και πολλές φορές έμπαινε και άλλες τόσες έβγαινε από το rotation του κόουτς Σάσα Ομπράντοβιτς. Στην Βαρκελώνη όμως, θεωρούν πως απλώς δεν πήρε τις ευκαιρίες που άξιζε και ο νέος προπονητής των Καταλανών, Ζοάν Πεναρόγια, είναι διατεθειμένος να του τις προσφέρει.