Ένας... πάνθηρας στα «Μπλαουγκράνα»: Η πρώτη εικόνα του Κέβιν Πάντερ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα

Ένας... πάνθηρας στα «Μπλαουγκράνα»: Η πρώτη εικόνα του Κέβιν Πάντερ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα

Χρήστος Τσάλτας 14:26 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:26 - 29.08.2024

Ο Κέβιν Πάντερ θα αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα την ερχόμενη σεζόν, με τους Καταλανούς να παρουσιάζουν για πρώτη φορά τον «πάνθηρα» με τη φανέλα της ομάδας.

Από το Βελιγράδι στην Βαρκελωνη και από την Παρτίζαν στην Μπαρτσελόνα. Ο Κέβιν Πάντερ δεν θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τη νέα σεζόν, καθώς αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, για λογαριασμό της ομάδας του Ζοάν Πεναρόγια.

Ο στόχος που έχει θέσει ο «πάνθηρας» ενόψει της νέας σεζόν είναι ένας και συγκεκριμένος: να συμβάλλει στην επιτυχία των Καταλανών και να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή. Ένας στόχος που τέθηκε αυτό το καλοκαίρι, με βάση και τις κινήσεις που έγιναν στο μεταγραφικό παζάρι από το front office της ομάδας.

Τις προηγούμενες μέρες ο Πάντερ παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου και έθεσε τον πήχη ψηλά, τονίζοντας πως θέλει να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, σε μια σεζόν στην οποία αναμένεται να είναι ο go to guy παίκτης για την ομάδα του Πεναρόγια. Πολλά αναμένεται να κριθούν από την δική του παρουσία επιθετικά, κάτι που γνωρίζει και εκείνος και είναι έτοιμος να ανταποκριθεί.

Οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας πλησιάζουν, με την αρχή να γίνεται στο Super Cup Ισπανίας, τον πρώτο τίτλο της σεζόν, με τους Καταλανούς να δίνουν μια πρώτη εικόνα του Πάντερ με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Μια κίνηση που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον κόσμο, ο οποίος ποντάρει πολλά στην παρουσία του χαρισματικού σκόρερ.

Το φετινό καλοκαίρι οι Μπλαουγκράνα ενισχύθηκαν με μεταγραφές όπως ο Τσιμέζι Μέτου, ο Τζάστιν Άντερσον, ο Ζοάν Νούνιες, αλλά και ο Κέβιν Πάντερ, με την ελπίδα να ανέβει επίπεδο η ομάδα και να μπορέσει να διεκδικήσει ως το τέλος κάθε τίτλο σε Ισπανία και Euroleague.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!