Στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Λαπροβίτολα ο Φρανσίσκο - Ποιον παίκτη της Παρί σκέφτεται η Μπάρτσα

Ο Σιλβέν Φρανσίσκο

Στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Λαπροβίτολα ο Φρανσίσκο - Ποιον παίκτη της Παρί σκέφτεται η Μπάρτσα

Νίκος Καλαμπάκας 11:41 - 22.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:41 - 22.10.2024

Ο Νίκολα Λαπροβίτολα θα μείνει εκτός δράσης σχεδόν για όλη τη σεζόν και η Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει να σκανάρει την αγορά για παίκτη. Φρανσίσκο και Τι Τζέι Σορτς δύο από τα ονόματα που ακούγονται στην Ισπανία.

Στην αγορά για την απόκτηση ενός γκαρντ βγαίνει η Μπαρτσελόνα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκολα Λαπροβίτολα.

Ο γκαρντ από την Αργεντινή υπέστη ρήξη χιαστών και οι μπλαουγκράνα πλέον κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να πλαισωθούν από έναν ακόμα γκαρντ, ενόψει της συνέχειας.

Πρόβλημα για τους Καταλανούς είναι η οικονομική κατάσταση της ομάδας, αλλά και το γεγονός ότι ο Λαπροβίτολα είχε ευρωπαϊκό διαβατήριο και δεν καταλά,βανε θέση παίκτη εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Μπάρτσα έχει μείνει πλέον με δύο πόιντ γκαρντ, τους Τόμας Σατοράνσκι και Χουάν Νούνιεζ και ο Πεναρόγια ψάχνει τον άνθρωπο που θα δώσει ακόμα μεγλύτερη ώθηση στη θέση.

Σοκ: Τέλος η σεζόν για Λαπροβίτολα
EUROLEAGUE

15:05 - 21.10.2024

Σοκ: Τέλος η σεζόν για Λαπροβίτολα

Οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα επιβεβαιώθηκαν στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Νίκολα Λαπροβίτολα, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Τα ονόματα που έχουν αρχίσει να ακούγονται, είναι αυτά των τι Τζέι Σορτς και Σιλβέιν Φρανσίσκο. Η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να βρει τρόπο να αυξήσει το μπάτζετ της το οποίο από πέρυσι έχει υποστεί αρκετές περικοπές και μάλιστα οι μπλαουγκράνα είχαν αναγκαστεί να διακόψουν τα συμβόλαια των Μίροτιτς και Χίγκινς.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Το πλήγμα που προκλήθηκε από αυτόν τον τραυματισμό είναι επίσης τεράστιο και για τον Λαπροβίτολα, που στα 34 του χρόνια βρισκόταν στο απόγειο της μπασκετικής του ωριμότητας. Ο 'Lapro' είχε μέσο όρο 10 πόντους και 5,7 ασίστ ανά παιχνίδι, σημειώνοντας 44% από τρεις στα συγκεντρωμένα στατιστικά όλων των διοργανώσεων.