Ο 12χρονος Μοχάμεντ Νταμπόνε ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Μπαρτσελόνα

Ο 12χρονος Μοχάμεντ Νταμπόνε ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Μπαρτσελόνα

Ευτυχία Οικονομίδου 16:32 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 26.08.2024

Ο Μοχάμεντ Νταμπόνε, ο 12χρονος αθλητής φαινόμενο, ενσωματώθηκε στην προπόνηση της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα κάλεσε τον Μοχάμεντ Νταμπόνε στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2024/25 στο ισπανικό πρωτάθλημα και στην EuroLeague.

Ο έφηβος σέντερ από την Μπουρκίνα Φάσο συμμετείχε στο Next Generation Tournament της EuroLeague συγκεντρώνοντας μέσο όρο 11.3 πόντους και 5.3 ριμπάουντ, ενώ είχε εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομών των μπλαουγκράνα.

El Clasico στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ: Η Ρεάλ συναντά την Μπαρτσελόνα στις 21 Σεπτεμβρίου
LIGA ENDESA

12:00 - 22.08.2024

El Clasico στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ: Η Ρεάλ συναντά την Μπαρτσελόνα στις 21 Σεπτεμβρίου

Στη Μούρθια θα κριθεί φέτος ο πρώτος τίτλος της σεζόν στην Ισπανία και στις 21 Σεπτεμβρίου, βάσει κλήρωσης, η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Το άλλο ζευγάρι είναι αυτό της ομάδας από την διοργανώτρια πόλη κόντρα στην Μάλαγα.

Ο Νταμπόνε παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει τραβήξει τα βλέμματα των σκάουτ όλου του κόσμου και κορυφαίων ομάδων από το NBA και είναι έτοιμος να εργαστεί δίπλα στους έμπειρους παίκτες της Μπαρτσελόνα για να αποκομίσει όσο περισσότερα εφόδια μπορεί από την προετοιμασία στο πλευρό τους.

Αξιοθαύμαστο θα είναι να είναι εκείνος που θα σπάσει το ρεκόρ του νεαρότερου παίκτη που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, καθώς εκείνος που το κρατάει μέχρι και σήμερα είναι ο Ρίκι Ρούμπιο, αλλά με την Μπανταλόνα σε ηλικία 14 ετών, 11 μηνών και 28 ημερών.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!