Ο Ερνανγκόμεθ αναφέρθηκε στη διαμάχη με τον Γκριμάου!
i

©Euroleague

Ο Ερνανγκόμεθ αναφέρθηκε στη διαμάχη με τον Γκριμάου!

Γιάννης Πάλλας 20:25 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:25 - 11.10.2024

Τι είπε ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ για την αντιπαράθεση του με τον πρώην προπονητή του στην Μπαρτσελόνα Ρότζερ Γκριμάου

Τη δεύτερη σεζόν του στην Μπαρτσελόνα διανύει ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ ο οποίος παρότι έχει κλείσει το θέμα της αντιπαράθεσης του με τον πρώην προπονητή των «μπλαουγκράνα» Ρότζερ Γκριμάου τοποθετήθηκε ξανά!

«Νομίζω ότι το έχω ξεκαθαρίσει. Για μένα, αυτός ο θόρυβος από το παρελθόν έχει ξεχαστεί. Φέτος, το έχω πει πολλές φορές, είμαι πολύ συγκεντρωμένος και παρακινημένος με τον νέο μου προπονητή (Πεναρόγια), τους νέους μου συμπαίκτες, σε αυτή τη νέα Μπαρτσελόνα που νομίζω ότι είναι συναρπαστική» δήλωσε αρχικά ο σέντερ των «μπλαουγκράνα» σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο RAC1.

Και συμπλήρωσε: «Προφανώς, οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, ξέρουν ότι είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος και δεν λέω οτιδήποτε χωρίς λόγο. Αλλά είμαι κύριος, δεν πρόκειται να πω τίποτα και έχει ξεχαστεί τελείως. Για μένα, το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε τα πράγματα καλά φέτος, να είμαστε ενωμένοι και να κερδίζουμε τίτλους».

Μάλιστα, έσπευσε να διευκρυνίσει για τον Ρότζερ Γκριμάου πως «ήταν προπονητής μου και τον σεβόμουν πολύ γιατί υπήρξε σπουδαίος παίκτης για την Μπαρτσελόνα».

Μάλιστα στη συνέχεια ρωτήθηκε και για τη θέση που πήρε ο νυν προπονητής της Μπασκόνια Πάμπλο Λάσο, ο οποίος επέκρινε τον σέντερ της Μπαρτσελόνα εξηγώντας πως δεν έπρεπε να τα βάλει με τον κόουτς της ομάδας.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Ο Πάμπλο (Λάσο) με πήρε αμέσως τηλέφωνο για να το διευκρινίσω, το λύσαμε και κανένα πρόβλημα. Τελικά, είναι ένας προπονητής που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω το ντεμπούτο μου με τη Ρεάλ, με τον οποίο έχω κερδίσει δύο πρωταθλήματα, ένα Copa del Rey, ένα Super Cup και ένα Διηπειρωτικό και μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας. Η σχέση μου μαζί του ήταν πάντα πολύ καλή, ακόμα και όταν ήμουν στο ΝΒΑ ή όταν ήταν πέρυσι στη Γερμανία. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του» κατέληξε ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ.