Γκριμάου: «Δεν είμαι ηλίθιος, ήταν κακή χρονιά για την Μπαρτσελόνα» - Η επόμενη ημέρα και το μέλλον του

Γκριμάου: «Δεν είμαι ηλίθιος, ήταν κακή χρονιά για την Μπαρτσελόνα» - Η επόμενη ημέρα και το μέλλον του

Γιάννης Πάλλας 23:43 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:43 - 02.06.2024

Ο Ρότζερ Γκριμάου αναγνώρισε την αποτυχία της Μπαρτσελόνα μετά το 3-0 στη σειρά των ημιτελικών με τη Ρεάλ

Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα από τους τελικούς της Liga Endesa οδήγησε αναπόφευκτα τον προπονητή της ομάδας Ρότζερ Γκριμάου στην παραδοχή της αποτυχίας!

Από τη στιγμή που οι «μπλαουγκράνα» δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ρεάλ στους ημιτελικούς και «σκουπίστηκαν» με συνοπτικές διαδικασίες, ξέρει καλά και ο ίδιος πως η επόμενη ημέρα θα είναι πολύ δύσκολη.

«Το ισοζύγιο είναι αρνητικό γιατί δεν έχουμε κερδίσει τίποτα, πρέπει να κερδίσουμε, είμαστε η Μπαρτσελόνα. Είναι δύσκολο όταν είναι εν θερμώ το κλίμα να δεις πιο πέρα. Υπήρξαν στιγμές στη σεζόν που παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Με εξαίρεση τον τελικό του Copa del Rey, δεν ήμασταν στα καλύτερά μας» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του προπονητή της Μπαρτσελόνα Ρότζερ Γκριμάου μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ.

Και συνέχισε: «Υπήρξαν στιγμές στη σεζόν που παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ, αλλά αυτό δεν μετράει, πρέπει να το κάνεις όταν παίζεις τη σεζόν».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο δικό του μέλλον, όπου άφησε τα πάντα ανοικτά: «Νιώθω την στήριξη του συλλόγου, πάντα την είχα και την ένιωθα. Αλλά δεν είμαι ηλίθιος, η σεζόν ήταν κακή, θα δούμε...».

Με τις τελευταίες κουβέντες του ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν αισθάνεται πλέον το ίδιο άνετα και είναι βέβαιο πως θα ανοίξει η κουβέντα της διαδοχής του.

Με φανταστικό Σορτς η Παρί «σκότωσε» τη Βιλερμπάν και προκρίθηκε στους τελικούς, όπου περιμένει η Μονακό
REST OF THE WORLD

22:30 - 02.06.2024

Με φανταστικό Σορτς η Παρί «σκότωσε» τη Βιλερμπάν και προκρίθηκε στους τελικούς, όπου περιμένει η Μονακό

Με τον Τι Τζέι Σορτς να κάνει άλλη μια μεγάλη εμφάνιση η Παρί «εκτέλεσε» (98-92) τη Βιλερμπάν και με 3-2 πήρε την πρόκριση τους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος

Πολλά ονόματα ακούγονται, για την επόμενη ημέρα της ομάδας μεταξύ των οποίων και του Δημήτρη Ιτούδη, αλλά φαίνεται πως στη Βαρκελώνη δεν θα πάρουν καμία βιαστική απόφαση. Θα αποτελεί ωστόσο έκπληξη μεγατόνων εάν δεν αντικατασταθεί ο Γκριμάου μετά την φετινή καταστροφική χρονιά.