Πάντερ: «Να γίνω ο πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα»!

Πάντερ: «Να γίνω ο πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα»!

Γιάννης Πάλλας 16:40 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 27.08.2024

Ο Κέβιν Πάντερ από την παρουσίαση του κιόλας έδωσε το στίγμα του για την Μπαρτσελόνα

Πολύ ψηλά έβαλε τον πήχη ο Κέβιν Πάντερ, όσον αφορά την παρουσία του στη Μπαρτσελόνα. Ο Αμερικανός γκαρντ από την παρουσίαση του κιόλας έδειξε τις διαθέσεις του, επισημαίνοντας πως θέλει να γίνει ο πρώτος σκόρερ των «μπλαουγκράνα»!

Η ομάδα της Καταλονίας παρουσίασε τη Δευτέρα (26/8) τα πέντε νέα της μεταγραφικά αποκτήματα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Spotify Camp Nou, λίγες μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας της.

Ο Ζοάν Πεναρόγια από την πρώτη κιόλας ημέρα στις προπονήσεις δείχνει την πρόθεση του για σκληρή δουλειά απ’ όλους, προκειμένου η Μπαρτσελόνα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Οι «μπλαουγκράνα» παρουσίασαν τους Κέβιν Πάντερ, Τσιμέζι Μέτου, Χουάν Νούνιεθ, Τζάστιν Άντερσον και Γιουσούφα Φαλ. Χωρίς αμφιβολία η μεγάλη κίνηση έγινε με την απόκτηση του σπουδαίου σκόρερ Κέβιν Πάντερ.

Ο πρώην παίκτης της Παρτίζαν στις πρώτες του δηλώσεις, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της παρουσίασης, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που συναντούσε στο γήπεδο.

«Ήμουν εντυπωσιασμένος με την ατμόσφαιρα και τώρα θέλω να είμαι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας» υποστήριξε ο 31χρονος άσος.

Στο μεταξύ, άλλη μία μεταγραφή που έκανε θόρυβο ήταν η απόκτηση του Τσιμέζι Μέτου. Ο 27χρονος σέντερ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη και την EuroLeague μετά από 263 συμμετοχές στο NBA.

«Πολλή άμυνα, ένταση και μεγάλη επιθυμία να κατακτήσω τρόπαια» είναι τα στοιχεία που θα δώσει ο ίδιος ο Μέτου στη Μπαρτσελόνα με την παρουσία του στο παρκέ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!