Ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο με τη Μονακό ο Ρούμπιο!

Ρίκι Ρούμπιο

Ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο με τη Μονακό ο Ρούμπιο!

Γιάννης Πάλλας 17:43 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:18 - 14.08.2024

Ο Ρίκι Ρούμπιο θα φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στον αγώνα με τη Μονακό

Η αντίστροιφη μέτρηση για την επιστροφή του Ρίκι Ρούμπιο στα παρκέ της Euroleague με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει και φαίνεται πως την 1η Μαρτίου θα κάνει το «ντεμπούτο» του κόντρα στη Μονακό!

Εκείνη την ημέρα το Παλαού Μπλαουγκράνα θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί ξανά ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ισπανικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ ππου επιστρέφει στο σπίτι του, έπειτα από μια καριέρα 14 χρόνων στο ΝΒΑ.

Ο Ρίκι Ρούμπιο που είχε επικεντρωθεί τον τελευταίο καιρό στο θέμα της ψυχικής του υγείας, φαίνεται ότι πλέον είναι σε πολύ καλό δρόμο και το επεξεργάζεται αυτό για την επάνοδο του στα παρκέ της Euroleague κόντρα στους μονεγάσκους την 1η ημέρα του Μαρτίου.

«Είναι μια ιδέα στο κεφάλι του» αποκάλυψε ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα Άλεξ Αμπρίνες, για την επιθυμία του Ρίκι Ρούμπιο να κάνει ντεμπούτο κόντρα στη Μονακό. Ο «κάπτεν» των «μπλαουγκράνα» επισήμανε ακόμη πως ο συμπαίκτης του θα εξετάσει πρώτα την απόδοσή του με την εθνική ομάδα στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025 της FIBA και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το ντεμπούτο του στην Euroleague.

«Η Εθνική ομάδα είναι μια οικογένεια και εκεί περιβάλλεται από φίλους, οπότε καταλαβαίνω ότι είναι πιο εύκολο γι' αυτόν να ξεκινήσει εκεί» επισήμανε ο Άλεξ Αμπρίνες, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την... είδηση για την επιστροφή του Ρίκι Ρούμπιο στα παρκέ.

Όλο αυτό το διάστημα ο Ισπανός γκαρντ δουλεύει σκληρά και πλέον φαίνεται να είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στην επιστροφή του στη δράση.