Οι ευχές και τα «περαστικά» των παικτών της Μπαρτσελόνα στον άτυχο Λαπροβίτολα

Νίκολα Λαπροβίτολα - Φωτ. IMAGO

i

Imago

Οι ευχές και τα «περαστικά» των παικτών της Μπαρτσελόνα στον άτυχο Λαπροβίτολα

Παναγιώτης Ραμαντάνης 18:15 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:15 - 23.10.2024

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στείλανε το δικό τους μήνυμα στον Νίκολα Λαπροβίτολα για τον σοβαρό τραυματισμό του.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα, η Μπαρτσελόνα έχει ρεκόρ 3-1 και είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που έχουν αυτό το ρεκόρ, με τους Καταλανούς να βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ζοάν Πεναρόγια, παρά το καλό ξεκίνημα, ήταν κάτι παραπάνω από άτυχη, γιατί «έχασε» τον Νίκολα Λαπροβίτολα.

Ο Αργεντινός γκαρντ, θεωρείται από τους κορυφαίους παίκτες της Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί για το υπόλοιπο της σεζόν με την ομάδα του. Ο Λαπροβίτολα υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου και θα μείνει εκτός για όλη την αγωνιστική περίοδο. Μία πολύ μεγάλη απώλεια για τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι χάνουν ένα από τα βασικά τους... γρανάζια.

Σοκ: Τέλος η σεζόν για Λαπροβίτολα
EUROLEAGUE

15:05 - 21.10.2024

Σοκ: Τέλος η σεζόν για Λαπροβίτολα

Οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα επιβεβαιώθηκαν στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Νίκολα Λαπροβίτολα, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, έβγαλαν ένα βίντεο και αποφάσισαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στον Λαπροβίτολα και να του ευχηθούν περαστικά και ταχεία ανάρρωση.