Ολοκλήρωσε την «βόμβα» Μέτου η Μπαρτσελόνα

Ολοκλήρωσε την «βόμβα» Μέτου η Μπαρτσελόνα

Χρήστος Τσάλτας 11:37 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:48 - 30.07.2024

Μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού στην Euroleague ολοκλήρωσε η Μπαρτσελόνα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσιμέζι Μέτου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportal.

Το φετινό καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα έχει αποφασίσει να κινηθεί με συγκεκριμένο άξονα στις μεταγραφές της. Η ομάδα του Χοάν Πεναρόγια έχει κάνει λίγες, αλλά άκρως ουσιαστικές κινήσεις. Από τον Κέβιν Πάντερ, στον Τζάστιν Άντερσον και από εκεί στον Χουάν Νούνιες. Οι Καταλανοί γεμίζουν τα κενά στο ρόστερ τους με παίκτες ικανούς να κάνουν τη διαφορά.

Η τελευταία μεταγραφή τους όμως συνδυάζει ουσία και εντυπώσεις. Αυτό γιατί οι Καταλανοί προχώρησαν σε μια κίνηση κατευθείαν από το ΝΒΑ, κάνοντας δικό τους έναν παίκτη με πολλά χιλιόμετρα στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Τσιμέζι Μέτου άφησε το ΝΒΑ για να φορέσει την μπλαουγκράνα φανέλα των Καταλανών. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το μεγάλο deal με τον Νιγηριανό φόργουορντ για την ερχόμενη σεζόν, προσθέτοντας ποιότητα και εμπειρία κορυφαίου επιπέδου στο ρόστερ της ομάδας του Πεναρόγια.

Με την προσθήκη του Μέτου, για την οποία το Sportal είχε καταγράψει με ρεπορτάζ πως οι δύο πλευρές βρίσκονταν πολύ κοντά σε deal τις 22 Ιουλίου, οι Καταλανοί ισχυροποιούν την φροντ λάιν τους, με έναν παίκτη από το πάνω ράφι, που γεμίζει την γραμμή ψηλών για τη νέα σεζόν, ενώ παράλληλα με το περιφερειακό του σουτ μπορεί να ανοίξει το γήπεδο και να δώσει πολλές λύσεις στην επίθεση.