Κίνηση-έκπληξη της Μπαρτσελόνα: Παίρνει τον Τσιμέζι Μέτου

Τσιμέζι Μέτου

Κίνηση-έκπληξη της Μπαρτσελόνα: Παίρνει τον Τσιμέζι Μέτου

Χρήστος Τσάλτας 17:06 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 22.07.2024

Έτοιμη για μια πολύ ηχηρή μεταγραφή είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία όχι απλώς έχει προχωρήσει την υπόθεση του Τσιμέζι Μέτου, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Η Μπαρτσελόνα μέχρι στιγμής κινείται σε ήρεμους ρυθμούς, στο μεταγραφικό παζάρι. Η ομάδα της Καταλονίας έχει αποκτήσει τον Κέβιν Πάντερ, σε μια πολύ ηχηρή κίνηση, όμως δεν σταματάει εκεί, καθώς ετοιμάζεται για μια μεταγραφή που αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση στην Ευρώπη.

H Μακάμπι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρόκας Γιοκουμπάιτις (vids)
EUROLEAGUE

12:32 - 22.07.2024

H Μακάμπι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρόκας Γιοκουμπάιτις (vids)

Ο νεαρός Λιθουανός γκαρντ, Ρόκας Γιοκουμπάιτις, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, έχει δεχθεί πρόταση συμβολαίου για τρία χρόνια από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και είναι έτοιμος να την αποδεχθεί.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως ο Τσιμέζι Μέτου αναμένεται να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης. Οι «Μπλαουγκράνα» όχι απλώς προχώρησαν την υπόθεσή του, καθώς είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα, αλλά οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει τόσο, ώστε το deal να βρίσκεται προ των πυλών για τη σεζόν 2024-25, ισχυροποιώντας την φροντ λάιν της ομάδας του Ζοάν Πεναρόγια.

Ο Μέτου τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με Σαν Αντόνιο Σπερς, Σακραμέντο Κινγκς, Φοίνιξ Σανς και Ντιτρόιτ Πίστονς, μετρώντας 260 παιχνίδια στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη και μέσο όρο 5,9 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 49,5% στα σουτ εντός πεδιάς στα χρόνια που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Τώρα, όντας ελεύθερος στην αγορά αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, ο οποίος αναμένεται να είναι για πρώτη φορά μια ευρωπαϊκή ομάδα και δη η Μπαρτσελόνα. Οι επαφές έχουν προχωρήσει πολύ, σημείο επαφής υπήρχε από την πρώτη στιγμή και όλα δείχνουν πως τις επόμενες μέρες οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια, με την Μπαρτσελόνα να κάνει δικό της έναν παίκτη κατ' ευθείαν από το ΝΒΑ.