Συναγερμός στην Μπαρτσελόνα: Πρόβλημα στο γόνατο ο Ερνανγκόμεθ

Συναγερμός στην Μπαρτσελόνα: Πρόβλημα στο γόνατο ο Ερνανγκόμεθ

Sportal newsroom 18:53 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 29.05.2024

Ο Βίλι Ερνανγκόμεθ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και σήμανε συναγερμός στην Μπαρτσελόνα με τον Ισπανό σέντερ.

Η σεζόν βρίσκεται στην τελική ευθεία της όμως για την Μπαρτσελόνα έχει σημάνει συναγερμός. Αυτό γιατί ένα από τα βασικά όπλα της ομάδας του Ρότζερ Γκριμάου βρίσκεται στα πιτς με πρόβλημα τραυματισμού. Ο λόγος για τον Βίλι Ερνανγκόμεθ, που τις τελευταίες μέρες έχει τεθεί εκτός.

Ο διεθνής σέντερ με την εμπειρία στο ΝΒΑ δεν ταξίδεψε στην Λυών για το παιχνίδι κόντρα στην Βιλερμπάν, για την 34η αγωνιστική της Euroleague. Αντίθετα, έμεινε στην Βαρκελώνη, λόγω της κατάστασης στο γόνατό του, ώστε να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η κατάστασή του. Άλλωστε η Μπαρτσελόνα έχει εξασφαλίσει πλεονέκτημα έδρας στα playoffs και σε αυτή την προσπάθεια ο Γκριμάου θέλει άπαντες ετοιμοπόλεμους στην post season.

Η Μπαρτσελόνα έχει βάλει στο μάτι τον Οτζελέγιε και είναι έτοιμη να κάνει κίνηση
EUROLEAGUE

16:47 - 10.04.2024

Η Μπαρτσελόνα έχει βάλει στο μάτι τον Οτζελέγιε και είναι έτοιμη να κάνει κίνηση

Παρ' ότι η σεζόν βρίσκεται στην τελική ευθεία της η Μπαρτσελόνα ξεκινάει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας, με το όνομα του Σέμι Οτζελέγιε να βρίσκεται ανάμεσα στους «εκλεκτούς» του Ρότζερ Γκριμάου.

Την ίδια ώρα στο στρατόπεδο των Καταλανών επικρατεί αγωνία για την κατάστασή του. Αυτό γιατί αναμένεται να υπάρξουν νέες εξετάσεις τις επόμενες μέρες για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Όλα αυτά στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν και με την Μπαρτσελόνα να μπαίνει σε διαδικασία Playoffs στην Euroleague, διεκδικώντας μια θέση στο Final 4 του Βερολίνου.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Άλμπα και όλη τη δράση της Πέμπτης