Σοκ: Τέλος η σεζόν για Λαπροβίτολα

Σοκ: Τέλος η σεζόν για Λαπροβίτολα

Χρήστος Τσάλτας 15:05 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 21.10.2024

Οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα επιβεβαιώθηκαν στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Νίκολα Λαπροβίτολα, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Στην Μπαρτσελόνα περίμεναν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Νίκολα Λαπροβίτολα, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπασκόνια για την Liga Endesa. O Αργεντινός γκαρντ τραυματίστηκε στο γόνατο και αποχώρησε υποβασταζόμενος με την κατάστασή του να προκαλεί τεράστια ανησυχία στους Καταλανούς.

Ενδεικτικές ήταν άλλωστε και οι δηλώσεις του Χοάν Πεναρόγια, ο οποίος κάλεσε τους παίκτες του να κάνουν step up στο διάστημα της απουσίας του Αργεντινού πλέι μέικερ, υπογραμμίζοντας πως ο τραυματισμός φαινόταν σοβαρός από την πρώτη στιγμή. Οι φόβοι των Καταλανών επιβεβαιώθηκαν μερικές ώρες αργότερα.

Ο Πεναρόγια για τον τραυματισμό του Λαπροβίτολα: «Δεν φαίνεται καλός - Το χειρότερο για εμάς δεν ήταν η ήττα»
LIGA ENDESA

11:04 - 21.10.2024

Ο Πεναρόγια για τον τραυματισμό του Λαπροβίτολα: «Δεν φαίνεται καλός - Το χειρότερο για εμάς δεν ήταν η ήττα»

Ο τραυματισμός του Νίκολα Λαπροβίτολα επισκίασε το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπασκόνια, με τον Χοάν Πεναρόγια να παίρνει θέση για την κατάσταση του Αργεντινού γκαρντ.

Όπως ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, ο «Λάπρο» υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού αλλά και τραυματισμό στον μηνίσκο του δεξιού ποδιού. Ένας τραυματισμός που τον θέτει εκτός μάχης για το υπόλοιπο της σεζόν, σε μια εξέλιξη που σκορπάει τεράστια απογοήτευση στο στρατόπεδο των Μπλαουγκράνα για τη συνέχεια της σεζόν σε Ισπανία και Euroleague.

Με την εξέλιξη αυτή η Μπαρτσελόνα είναι αναγκασμένη να βγει στην αγορά για να καλύψει το κενό του έμπειρου πλέι μέικερ, με έναν παίκτη που θα έχει έφεση στη δημιουργία, αλλά και στην εκτέλεση στο επιθετικό κομμάτι. Η σεζόν άλλωστε είναι μεγάλη και οι Μπλαουγκράνα θέλουν να έχουν ένα γεμάτο ρόστερ σε όλα τα επίπεδα.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Λαπροβίτολα τα τελευταία χρόνια αποτελούσε παίκτη-βαρόμετρο στην περιφέρεια της ομάδας, με την απουσία του πλέον να αλλάζει τα δεδομένα και τη δυναμική του ρόστερ, σε μια σεζόν γεμάτη με απαιτήσεις και μεγάλα «πρέπει» για την Μπάρτσα.