Ο Σαρ απολαμβάνει την εμπειρία της Μπαρτσελόνα και μιλάει για τον Πάντερ!

Ο Σαρ απολαμβάνει την εμπειρία της Μπαρτσελόνα και μιλάει για τον Πάντερ!

Γιάννης Πάλλας 21:38 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 04.09.2024

Ο Ντέιμ Σαρ αναλύει την εμπειρία του από την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα και την παρουσία του δίπλα στον Κέβιν Πάντερ

Στην προετοιμασία της Μπαρτσελόνα παίρνει μέρος ο Ντέιμ Σαρ (18χρ., 1.98), που είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ για τους «μπλαουγκράνα» που του δίνουν την ευκαιρία.

Ο Ιταλός γκαρντ/φόργουορντ φανερώνει τις σκέψεις του για όσα βιώνει με την πρώτη ομάδα, ενώ μιλάει και για την παρουσία του δίπλα στον Κέβιν Πάντερ, που αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» των Καταλανών.

«Πρέπει να πω ότι είμαι πολύ τυχερός που μπορώ να είμαι με αυτούς τους παίκτες» υποστήριξε ο Ντέιμ Σαρ για την ευκαιρία που του έδωσε ο Ζοάν Πεναρόγια.

«Η αλήθεια είναι ότι περνάω υπέροχα μαζί τους. Πάντα προσπαθούν να με βοηθήσουν και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό» εξηγεί.

Στη συνέχεια ο Ντέιμ Σαρ αναφέρθηκε στη συνύπαρξη του με τον Κέβιν Πάντερ. «Από μικρός, όταν ήμουν στην Ιταλία, έβλεπα τον Κέβιν. Μου άρεσε γιατί έπαιζε στην Αρμάνι Μιλάνο. Τον είδα και τώρα είμαι μαζί του. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και θέλω να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτόν» υπογράμμισε.

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Κίνα, όπου πέρασε λίγες μέρες και έπαιξε δύο αγώνες προετοιμασίας: «Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Είμαστε εδώ και λίγες μέρες μαζί και έχουμε κάνει μια παρέα. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πολύ. Σίγουρα δεν είχαμε πολλές μέρες προετοιμασίας, αλλά προπονούμαστε εντατικά για να μπορέσουμε να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους τίτλους».

Ο πρώτος αγώνας για την Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι στις 12 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Ανδόρα. «Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα» είπε με σιγουριά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!