Χειρουργείο για Βέσελι

Γιαν Βέσελι

i

© euroleague

Χειρουργείο για Βέσελι

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:15 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:15 - 29.08.2024

Ο Γιαν Βέσελι θα απουσιάσει από τις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα το επόμενο διάστημα, καθώς πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να ξεπεράσει την σκωληκοειδίτιδα που τον ταλαιπωρούσε.

Άσχημα νέα για την Μπαρτσελόνα και τον Γιαν Βέσελι, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης το επόμενο διάστημα.

Ο Γιαν Βέσελι πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα σκωληκοειδίτιδας, όπως ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα και δεν είναι ακόμη σε θέση να μπει στη δράση.

Ο 34χρονος σέντερ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης και αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα της προετοιμασίας με την υπόλοιπη ομάδα πιο μετά.

Πάντως ο Γιαν Βέσελι θα μεταβεί κανονικά στην Κίνα, χωρίς όμως να είναι σε θέση να αγωνιστεί σε κάποιο από τα φιλικά που έχει μπροστά της η Μπαρτσελόνα.

 

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Βέσελι στο Sportal: «Υπήρξαν συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι – Έμεινα έκπληκτος με την απόφαση του Σλούκα»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

13:18 - 13.10.2023

Ο Βέσελι στο Sportal: «Υπήρξαν συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι – Έμεινα έκπληκτος με την απόφαση του Σλούκα»

Ο Γιαν Βέσελι μιλάει αποκλειστικά στο Sportal, με τον σέντερ της Μπαρτσελόνα να ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι με τον Παναθηναϊκό.