Τεράστια απουσία για την Μπαρτσελόνα πριν από τον Παναθηναϊκό!

Ρόκας Γιοκουμπάιτις

i

© Photo by Angel Martinez/Euroleague Basketball via Getty Images

Τεράστια απουσία για την Μπαρτσελόνα πριν από τον Παναθηναϊκό!

Νίκος Καλαμπάκας 21:02 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 14.08.2024

Χωρίς τον Ρόκας Γιοκουμπάιτις θα αγωνιστεί η Μπαρτσελόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό αφού ο Λιθουανός τραυματίστηκε στο αριστερό ισχίο.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στην Μπαρτσελόνα πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις δεν θα είναι στη 12αδα των Καταλανών, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό ισχίο.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" (3/11, 21.30, Novasports Prime, Sportal.gr), ωστόσο η ομάδα του Γκριμάου δεν θα είναι πλήρης. Ήταν γνωστό ότι δεν θα αγωνιζόταν ο Λαπροβίτολα ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση, όμως λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι Καταλανοί ενημέρωσαν ότι και ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Λιθουανός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό του ισχίο και δεν θα πατήσει το παρκέ. Οι Καταλανοί στην ενημέρωσή τους αναφέρουν ότι ανάλογα με την πρόοδο της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί το πότε θα επιστρέψει στην δράση.

Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός και όλα τα highlights της ημέρας

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!