H Μπαρτσελόνα ψάχνει εξωδικαστική συμφωνία με Μίροτιτς και Χίγκινς για τα 23 εκατομμύρια που τους χρωστάει!

H Μπαρτσελόνα ψάχνει εξωδικαστική συμφωνία με Μίροτιτς και Χίγκινς για τα 23 εκατομμύρια που τους χρωστάει!

Γιώργος Γαβριλάκης 13:10 - 08.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 08.07.2024

Λίγο πριν η διαμάχη οδηγηθεί στα δικαστήρια, η Μπαρτσελόνα αναζητά εξωδικαστική συμφωνία με τους εκπροσώπους του Νίκολα Μίροτιτς και του Κόρεϊ Χίγκινς, στους οποίους χρωστάει λεφτά έπειτα από την περσινή τους αποδέσμευση.

Όταν η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το περασμένο καλοκαίρι τον τερματισμό της συνεργασίας της με τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος μέσα από... περιπέτειες κατέληξε στο Μιλάνο, έπρεπε πρώτα να διευθετηθούν οικονομικά ζητήματα που είχαν να κάνουν με την αποζημίωση του παίκτη. Το ίδιο ίσχυε και με την περίπτωση του Κόρεϊ Χίγκινς. Μόνο που οι υποθέσεις παραμελήθηκαν και δεν «έκλεισαν». Τώρα θα πρέπει να διευθετηθούν.

Ο Ισπανομαυροβούνιος σταρ είχε δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο με τους Καταλανούς και ο Αμερικανός έναν, αλλά και οι δύο ακολούθησαν την διαδρομή που οδηγούσε στην έξοδο. Το σύνολο των αποδοχών που προβλεπόταν στην αρχική τους συμφωνία με την «Μπάτσα» (ο Μίροτιτς μέχρι το 2025 και ο Χίγκινς μέχρι το καλοκαίρι του 2024) ήταν στα 23 εκατομμύρια. Σχεδόν 10 εκατομμύρια για τον πρώτο και τρία για τον δεύτερο.

Προφανώς, η Μπαρτσελόνα δεν θα τους δώσει 23 εκατομμύρια, δηλαδή όλο το ποσό που απέμενε, αλλά σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα δεν σκοπεύει, δεν θέλει και δεν την συμφέρει η ιστορία να οδηγηθεί στα δικαστήρια. Γι' αυτό και ο ισπανικός σύλλογος, επιλέξει την εξωδικαστική συμφωνία με τους εκπροσώπους των δύο αθλητών, ώστε να... βολευτούν όλα τα εμπλεκόμενα μέλη της ιστορίας αυτής.

Ποιο ήταν το τελευταίο συμβόλαιο του Ντάνιελ Τάις και πόσα χρήματα έχει βγάλει στο NBA (vids)
EUROLEAGUE

09:19 - 08.07.2024

Ποιο ήταν το τελευταίο συμβόλαιο του Ντάνιελ Τάις και πόσα χρήματα έχει βγάλει στο NBA (vids)

Ο Γερμανός σέντερ Ντάνιελς Τάις, ο οποίος είναι ελεύθερος από τους Λ.Α. Κλίπερς, μετά τη... δεικτική ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου υπολογίζεται επισήμως ως στόχος του Παναθηναϊκού. Και ο 32χρονος, που πέρσι εισέπραξε 2,2 εκατομμύρια δολάρια στο NBA, περιμένει (αν δεν την έχει λάβει ήδη) μία πρόταση από την Αθήνα.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Τις ίδιες... ήπιες διαθέσεις έχουν και ο Μίροτιτς, ο οποίος έχει πλέον ένα ακριβό συμβόλαιο με τη Μιλάνο, αλλά και ο Κόρεϊ Χίγκινς, ο οποίος έχει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, την περασμένη αγωνιστική περίοδο δεν αγωνίστηκε καθόλου και δεν αποκλείεται να σταματήσει το μπάσκετ στα 35 του χρόνια. Δεν πρόκειται κανείς από τις δύο να απαιτήσει το σύνολο των αποδοχών, αλλά θα διεκδικήσουν σίγουρα ένα μέρος τους. Ο Χίγκινς μεγάλο και ο Μίροτιτς μικρότερο.