Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε με τον Λαπόρτα τα νέα πρόσωπα!

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε με τον Λαπόρτα τα νέα πρόσωπα!

Γιάννης Πάλλας 21:19 - 26.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:19 - 26.08.2024

Η Μπαρτσελόνα παρόντος του Ζοάν Λαπόρτα παρουσίασε τις μεταγραφές της ομάδας για τη νέα χρονιά

Αρκετές αλλαγές έκανε στο έμψυχο δυναμικό της η Μπαρτσελόνα εν όψει της νέας σεζόν στην Euroleague. Οι Καταλανοί παρουσίασαν τους πέντε καινούργιους παίκτες τους παρουσία του προέδρου του συλλόγου Ζοάν Λαπόρτα.

Με τον Ζοάν Πεναρόγια στην άκρη του πάγκου, οι «μπλαουγκράνα» φιλοδοξούν να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο, που θα είναι πιο ανταγωνιστικό και πιο δυναμικό.

Οι Κέβιν Πάντερ, Τζάστιν Άντερσον, Τσιμέζι Μέτου, Γιουσουφά Φαλ και Χουάν Νούνιεζ θα φορούν τη φανέλα της Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν βάζοντας ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών.

«Έχουμε υπάρξει πρωταθλητές Ευρώπης, οπότε βάζουμε ψηλά τον πήχη. Αυτό μας δίνει κίνητρο και είναι μία πρόκληση, αλλά πρέπει να εξασφαλίσουμε πως η ομάδα θα παραμείνει βιώσιμη», δήλωσε ο «ισχυρός άνδρας» των Καταλανών Ζοάν Λαπόρτα, αναλύοντας με τον τρόπο του και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα συνολικά ως κλαμπ.

Ο Κέβιν Πάντερ αποτελεί τη μεγάλη κίνηση της καταλανικής ομάδας, που θέλει γύρω του να «χτίσει» κάτι καλό που θα πάει μακριά τη νέα σεζόν. Δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο η έλευση του Ζοάν Πεναρόγια και η παρουσία του Κέβιν Πάντερ δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να φτιαχτεί μια σκληρή ομάδα που θα είναι «πεινασμένη» για διακρίσεις.

Δεν είναι εύκολο, ωστόσο, το γεγονός ότι δεν ξεκινάει ως μεγάλο φαβορί τη σεζόν στην Euroleague, βοηθάει ώστε να μην υπάρχει πίεση στους ώμους των παικτών, σε μια χρονιά, όπου οι περισσότερες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έχουν ενισχυθεί σημαντικά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!