Μέλος Δ.Σ. της Φενέρ «έδειξε» τον Μπαρτζώκα ως «πέτρα του σκανδάλου» για το επεισόδιο: «Είχε επιθετική συμπεριφορά, του συστήνω να έχει μέτρο»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© InTime

Μέλος Δ.Σ. της Φενέρ «έδειξε» τον Μπαρτζώκα ως «πέτρα του σκανδάλου» για το επεισόδιο: «Είχε επιθετική συμπεριφορά, του συστήνω να έχει μέτρο»

Νίκος Καλαμπάκας 18:26 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 06.10.2024

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην έδρα της Φενέρ για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας όμως το ματς έχει και τρίτο ημίχρονο, αφού οι καυγάδες του ΜακΚίσικ με οπαδό των Τούρκων και του Μπαρτζώκα με τον Γιασικεβίτσιους, συνεχίζουν να απασχολούν τη Φενέρ!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις του στη φετινή Ευρωλίγκα, αφού το ταξίδι του στην Τουρκία και την έδρα της Φενέρ δεν πήγε όπως θα ήθελε και οι Τούρκοι επικράτησαν με 81-72.

Το ματς σημαδεύτηκε από δύο φραστικά επεισόδια. Αρχικά ο Σακίλ ΜακΚίσικ απάντησε σε οπαδό που τον έβριζε, με αποτέλεσμα να δεχθεί τεχνική ποινή, ενώ στη συνέχεια, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους οδεύοντας προς τον πάγκο του Ολυμπιακού, επιτέθηκε στον Γιώργο Μπαρτζώκα πριν την καθιερωμένη χειραψία.

Δύο μέρες μετά, για τα δύο συμβάντα πήρε θέση το μέλος του Δ.Σ. της ομάδας της Τουρκίας, Σερτάκ Κομσούογλου, ο οποίος και για τα δύο περιστατικά έριξε την ευθύνη στον κόουτς του Ολυμπιακού!

«Νομίζω ότι η επιθετική συμπεριφορά που επέδειξε ο προπονητής του Ολυμπιακού, όπως σε κάθε αγώνα της Φενέρμπαχτσε, επηρέασε άσχημα τους παίκτες του και αυτό αποτυπώθηκε άσχημα στο γήπεδο. Ωστόσο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού, συμπεριλαμβανομένου και του ΜακΚίσικ, για την αθλητική συμπεριφορά τους καθ’ όλη τη διάρκεια και μετά τον αγώνα», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια θέλησε να συμβουλέψει τον Έλληνα κόουτς:

Τι έλεγε ο Γιασικεβίτσιους για τον Μπαρτζώκα μερικούς μήνες πριν
EUROLEAGUE

17:23 - 05.10.2024

Τι έλεγε ο Γιασικεβίτσιους για τον Μπαρτζώκα μερικούς μήνες πριν

Ο καυγάς του Σάρας Γιασικεβίτσιους με τον Γιώργο Μπαρτζώκα ήταν το... highlight της αναμέτρησης της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό, όπου οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν, ωστόσο μερικούς μήνες πριν ο Λιθουανός κόουτς μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα τεχνικό.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Θα πρότεινα στον προπονητή τους το μέτρο, ο οποίος ήταν πολύ πιεσμένος ακόμα και στο πρώτο ματς της σεζόν. Εύχομαι στον Ολυμπιακό, μια από τις πιο φιλόδοξες ομάδες της Euroleague, καλή επιτυχία τη νέα σεζόν».