Τσακώθηκαν Γιασικεβίτσιους και Μπαρτζώκας: Δείτε τι συνέβη στο φινάλε! (vid)

Τσακώθηκαν Γιασικεβίτσιους και Μπαρτζώκας: Δείτε τι συνέβη στο φινάλε! (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 22:48 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:10 - 04.10.2024

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε του Ολυμπιακού στην Πόλη με σκορ 82-71 σε ένα παιχνίδι που δεν έλειψαν τα νεύρα και οι εντάσεις.

Έντονη λογομαχία είχαν μετά τη λήξη του αγώνα οι προπονητές του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε, Γιώργος Μπαρτζώκας και Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Μετά την κόρνα της λήξης ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Λιθουανό κόουτς να τον προσεγγίζει και να του λέει κάτι σε έντονο ύφος.

Ο Γιασικεβίτσιους ξεκίνησε να φωνάζει στον Έλληνα προπονητή, ο οποίος έδειχνε την γραμμή σαν να λέει στον «Σάρας», "Μέχρι εδώ έφτανα". Η συζήτησή τους ήταν έντονη και οι δύο προπονητές φαίνεται να αντάλλαξαν... γαλλικά, πριν επέμβουν οι πιο ψύχραιμοι και τους χωρίσουν.

Η διαφωνία τους είχε να κάνει μάλλον με τις αντιδράσεις τους κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού αμφότεροι έδειχναν τις γραμμές του γηπέδου όση ώρα τσακώνονταν.

Η κατάσταση ηρέμησε όταν οι υπόλοιποι που βρίσκονταν γύρω τους κατάφεραν να τους απομακρύνουν. Μάλιστα, στις δηλώσεις του μετά το ματς ο κ. Μπαρτζώκας ανέφερε: «Ήταν ασεβής απέναντι μου στο τέλος κ πρέπει να το πω για να το μάθουν όλοι».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Νωρίτερα, επεισόδιο είχε και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, με οπαδό της Φενέρ. Ο παίκτης του Ολυμπιακού δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τον φίλο της ομάδας της τουρκίας, με αποτέλεσμα να απαντήσει και να δεχθεί τεχνική ποινή.