Μπαρτζώκας: «Κάποιες στιγμές παρουσιαστήκαμε λίγο ασόβαροι»

Μπαρτζώκας: «Κάποιες στιγμές παρουσιαστήκαμε λίγο ασόβαροι»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:23 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:21 - 14.08.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας, παρότι οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με +29.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα απέναντι στην Καρδίτα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα όμως να βρίσκει... ψεγάδι στην εμφάνιση της ομάδας του και την άνετη νίκη με 54-83.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για την φανταστική ατμόσφαιρα. Το γήπεδο ήταν γεμάτο, με οικογένειες και παιδιά. Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία για όλους μας. Ελπίζω να ήταν το ίδιο και για τον κόσμο που είδε το ματς, παρότι δεν ήταν υψηλής ποιότητας. Κατά κάποιο τρόπο κρίθηκε πάρα πολύ νωρίς, δεν είχε ανταγωνισμό το παιχνίδι και κάποιες στιγμές παρουσιαστήκαμε και εμείς λίγο ασόβαροι, κάνοντας πράγματα παραπάνω από αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Έπρεπε να παίξουμε απλά.

Με Μιλουτίνοφ πυλώνα, ο Ολυμπιακός πέρασε αέρα από την Καρδίτσα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:58 - 11.12.2023

Με Μιλουτίνοφ πυλώνα, ο Ολυμπιακός πέρασε αέρα από την Καρδίτσα

Ο Ολυμπιακός, έχοντας σε τρομακτική κατάσταση τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, πήρε τη νίκη απέναντι στην Καρδίτσα εκτός έδρας με 83-54 και ανέβηκε στο 9-1 στην Stoiximan Basket League. Από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα οι Ερυθρόλευκοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, με την Καρδίτσα, η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι στο ίδιο επίπεδο, να μην μπορεί να ακολουθήσει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Όλα τα λεφτά ο Μιλουτίνοφ με 21 πόντους και 21 ριμπάουντ.

Όπως και να έχει, η νίκη είναι αυτή που μετράει. Είχαμε πάρα πολλές απουσίες και στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι τώρα. Εύχομαι στην Καρδίτσα καλή επιτυχία. Έπαιξε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας και ελπίζω να πάρουν στη συνέχεια τις νίκες που θέλουν για να σωθούν».

23:03 - 11.12.2023

Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα

Ο Ολυμπιακός έκανε καλή προπόνηση (83-54) στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (15/12) με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ