Μπαρτζώκας: «Κάθε τίτλος είναι σημαντικός, κάναμε σοβαρό παιχνίδι»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© InTime

Μπαρτζώκας: «Κάθε τίτλος είναι σημαντικός, κάναμε σοβαρό παιχνίδι»

Νίκος Καλαμπάκας 23:26 - 29.09.2024

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού και την κατάκτηση του Super Cup εμφανίστηκε ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το 86-85 της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της σεζόν στο μπάσκετ, αφού επικράτησε του Παναθηναϊκού AKTOR στον τελικό του Super Cup με σκορ 86-85.

Οι ερυθρόλευκοι είδαν τους Πετρούσεφ, Βεζένκοφ και Ντόρσεϊ να είναι σε καλό βράδυ και να οδηγούν την ομάδα τους στη νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο κόουτς των ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν σοβαρό παιχνίδι και αγωνίστηκαν σε υψηλό επίπεδο.

Ακόμα, τόνισε ότι κάθε τίτλος είναι σημαντικός και ότι στη συνέχεια η ομάδα του θα είναι καλύτερη:

«Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι. Είχαμε αμυντικά κενά, κάποια πράγματα που έπρεπε να απαγορεύσουμε. Κάποια νέα παιδιά όπως ο Ράιτ είχαν ενθουσιασμό, φύγαμε λίγο από το πλάνο μας. Είχαμε άμεση ανταπόκριση στις αντιδράσεις του Παναθηναϊκού. Θα γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια.

Κάθε τίτλος είναι σημαντικός. Παίξαμε σε υψηλό επίπεδο και είμαστε ευχαριστημένοι. Φαλ, ΜακΚίσικ και Μιλουτίνοφ είναι μεγάλες απουσίες για εμάς. Όταν έρθουν θα είμαστε καλύτεροι».